Отидете към основна версия

1 264 1

Павел Върба: Лудогорец ще играе мощно и офанзивно за 9-та титла

  • павел върба-
  • лудогорец-
  • лига европа

Ако наистина стигнем до първото или второто място в групите на Лига Европа, това ще е огромен успех

Снимка: БГНЕС

Новият наставник на българския шампион Лудогорец – Павел Върба говори за доминацията на Лудогорец през последните години в местния шампионат, Шампионската лига, целите на клуба, предстоящите схватки с Интер в Лига Европа от 1/16-финалите, зимната селекция и други пред Нова телевизия.

„Доволен съм от организацията на клуба.

Зарадвах се от този жребий в Лига Европа. Гледал съм няколко мача на Интер. Вярвам, че феновете ще останат доволни. Надявам се да си вземем поуките и положителното от тези 2 двубоя.

Лудогорец е кралят на българското първенство. Осъзнавам, че никой няма да приеме второто място.

„Ако наистина стигнем до първото или второто място в групите, това ще е огромен успех. Ще видим. Класирането в груповата фаза е най-важно.

Познавам и Роман Прохазка, и Бистрон. С Жилина играх срещу Левски в Лига Европа. Познавам сравнително добре българското първенство. Признавам си обаче, че не познавам всички отбори. Гледал съм Левски, ЦСКА и Лудогорец.

За нас шампионската титла е по-важна от Купата. Със сигурност няма да подценим мача с Левски за Купата.

Медиите в Чехия се притесняват от много неща. В Анжи бе подобно. Там повечето бяха чужденци. Качеството тук е малко по-различно.

Предвид факта, че 8 играчи ще се върнат от наем, ще видим как ще се развият нещата. Няма да ви кажа имена. Всичко е въпрос на уговорки.

Нещата са много прости и предначертани. Целта е да играем максимално офанзивно." сподели специалистът в предаването.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Лоша новина за футбола ни от УЕФА

    Българският футбол научи неприятна новина от УЕФА за следващия сезон на евротурнирите. Носителят на купата на България ще започне евроучастието си пре ...
    28.12.2019
    5 814
    6