Отидете към основна версия

1 961 5

Шефовете на Левски свикват среща с футболистите

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

На "сините" им предстои домакинство на Черно море

Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски планира среща с играчите, която ще се проведе след двубоя с Партизан от Червен бряг за Купата на България. Целта е да се спре свободното падане в първенството, пише "Мач Телеграф".

На "сините" им предстои домакинство на Черно море, с който са съседи в класирането. На "Герена" са категорични, че нямат право на нова грешка. Тимът вече изчерпа правото си на такива, след като пропиля с лекота 8 точки в двубоите с отбори, които се смятаха за преодолими - Царско село и Ботев Враца у дома, както и най-старото столично дерби със Славия.

След Черно море на Левски му предстои маратон срещу първите в класирането - гостуване на Лудогорец, домакинство на Локо Пловдив, мач с ЦСКА и отново мач навън - с Берое. Издънки в тази серия означава, че "сините" ще зимуват в групата на изпадащите.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Левски сменя треньора!

    Шефовете в Левски са принудени да търсят специалист, който да бъде назначен за постоянно на треньорския пост. След загубата от Славия с 0:1 в " ...
    20.10.2020
    4 622
    12
  • Юве включва Роналдо в офертата за Мбапе

    Ювентус има сериозни амбиции да привлече в състава си звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе през следващото лято, твърди "Тутоспорт". &qu ...
    20.10.2020
    3 939
    5