Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 09:16 1 958 5

Шефовете на Левски свикват среща с футболистите

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

На "сините" им предстои домакинство на Черно море

Шефовете на Левски свикват среща с футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски планира среща с играчите, която ще се проведе след двубоя с Партизан от Червен бряг за Купата на България. Целта е да се спре свободното падане в първенството, пише "Мач Телеграф".

На "сините" им предстои домакинство на Черно море, с който са съседи в класирането. На "Герена" са категорични, че нямат право на нова грешка. Тимът вече изчерпа правото си на такива, след като пропиля с лекота 8 точки в двубоите с отбори, които се смятаха за преодолими - Царско село и Ботев Враца у дома, както и най-старото столично дерби със Славия.

След Черно море на Левски му предстои маратон срещу първите в класирането - гостуване на Лудогорец, домакинство на Локо Пловдив, мач с ЦСКА и отново мач навън - с Берое. Издънки в тази серия означава, че "сините" ще зимуват в групата на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А среща с

    3 3 Отговор
    тъпия треньор?
  • 2 Партизан

    5 4 Отговор
    Ей идвате ли софийски тежкари?Тука в Червен Бряг чакаме тоя мач,като новата година.Ще ви бием,ще ви смажем бе ейййй.
    3-2 за Партизан,и Божи котето на трактора!!!
  • 3 Наблюдатал

    2 0 Отговор
    О, колко интересно!
    Мислех, че това е ПФК и всеки ден тренират и са заедно поне по 8 часа. То се оказва, че трябва да ги събират специално да спират свободното падане?! Дори хлапетата във Вамбос лигата в София се събират преди мач, след тренировка и излизат да вечерят заедно. Явно стратега Сираков е забравил тези дребни детайли. Треньора чичо Гошо - тъпото пък никога не е знаел. Ние сме Левски, няма проблем, а важното е братята Цоневи да се оправят до май-юни и пак да ги чакаме 2-3 месеца да подпишат, за да вързват играта в центъра, че без тях света свършва.
  • 4 Чудо

    2 0 Отговор
    Ако паднат от Партизан, колекцията от резили ще е пълна.
  • 5 Чудо

    1 0 Отговор
    Ако паднат от Партизан, колекцията от резили ще е пълен.