20 Октомври, 2020 06:28 3 917 5

Юве включва Роналдо в офертата за Мбапе

  • калиан мбапе-
  • кристиано роналдо-
  • псж-
  • ювентус-
  • футбол-
  • трансфер

Мбапе отказва да подпише нов договор с френския шампион, което сериозно засили слуховете за негова продажба

Юве включва Роналдо в офертата за Мбапе - 1

Ювентус има сериозни амбиции да привлече в състава си звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе през следващото лято, твърди "Тутоспорт". "Бианконерите" са готови да предложат мегаоферта за талантливия французин, която да включва и Кристиано Роналдо.

Мбапе отказва да подпише нов договор с френския шампион, което сериозно засили слуховете за негова продажба. Ливърпул и Реал Мадрид се смятат за фаворити за подписа на нападателя, но Юве вярва, че също има шанс да се намеси сериозно в битката за 21-годишния играч.

"Старата госпожа" трябва да приготви около 400 милиона, като в тази сума влиза и заплатата на футболиста. Затова от Юве ще опитат да намалят цената на нападателя, като предложат Кристиано Роналдо като част от сделката.

Португалецът е любимец на президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи, който отдавна има желание да го доведе на "Парк де Пренс". Смята се, че самият Роналдо също би приел да опита късмета си при парижани, като те са един от малкото клубове, където той би отишъл, ако реши да си тръгне от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марин

    6 14 Отговор
    Чудят се от Юве как да махнат Ронко, ама никой не го иска...
  • 2 ФЪН

    7 10 Отговор
    ХАХА, журналистически фантазии, в Мбапе е бъдещето, а Роналдо е пенсионер ......кон за кокошка !!!
  • 3 хахахахахаха

    5 8 Отговор
    горкия роналдо сигурно плачка свит в ъгъла на стаята ... видя че не струва толкова колкото си мислеше без реал няма вече слава

    Коментиран от #4

  • 4 7898

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "хахахахахаха":

    То пък меси много стува и с барса вече не може да играе, като ги няма видал и суарез. Ако не беше Роналдо последните 2 сезона и до 8на финали нямаше да стиге Юве.
  • 5 Минаващ

    2 1 Отговор
    Роналдо не е толкова възрастен, колкото го правите. Мисля, че спокойно може да играе в първите 4 отбори от английското първенство. Който си няма мяра на парите, да плаща луди пари за Мбапе. Барцелона даваше луди пари за закупуване на нетолкова качествени играчи и в края на първенството ще се наложи да ги чисти на загуба. Почти същата е ситуацията с Реал Мд. А Байерн Мюнхен все още си държи Ибрахимович.