Отидете към основна версия

1 614 0

Интер разби сензацията в Серия "А" Сасуоло (ВИДЕО)

  • интер-
  • серия а-
  • футбол-
  • сасуоло

"Нерадзурите" с класика

Снимка: БГНЕС

Интер разби с 3:0 като гост сензацията в Серия "А" Сасуоло. Срещата бе от 9-ия кръг на Калчото. Поражението бе първо за "неровердите" от началото на кампанията. Така двата тима събраха по 18 точки и са след лидера Милан.

Алексис Санчес откри резултата в 4-ата минута. Десет минути по-късно Влад Кирикеш си отбеляза автогол. В 60-ата минута Роберто Галярдини бе точен за крайното 3:0.

В 4-ата минута Лаутаро отне топката от Кирикеш. Аржентинецът прехвърли Консили, но Кирикеш не му позволи да нанесе удар. Мартинес намери Алексис Санчес, който бе точен за 0:1.

"Нерадзурите" продължиха са да по-добрият отбор. В 7-ата минута Консили отрази удар на Перишич, а в 11-ата минута Мартинес опита прехвърлящ удар, който излезе в аут.

В 14-ата при изпълнение на корнер топката мина над всички играчи и се озова в Артуро Видал. Той нанесе силен удар паралелно на вратата, а топката се отби в тялото на Кирикеш и се озова във вратата.

В 21-ата минута шут на Джуричи облиза гредата. Последваха намеси на Ханданович след удари на Толян и Рожерио.

Втората част започна с добра възможност пред Лаутаро, но ударът му излезе в аут. В 54-ата минута Дармиан намери Галярдини, който със страхотен шут направи резултата класически.

Малко по-късно с пропуск се отличи Алексис.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини