Отидете към основна версия

1 728 22

Деветима от Левски устискаха равен срещу Царско село

  • левски-
  • царско село-
  • червен картон-
  • съдия-
  • йорданов-
  • кавдански-
  • юруков-
  • балтанов-
  • старокин-
  • робърта-
  • иванов-
  • даскалов

Мачът завърши 2:2, а съдията Николай Йорданов показа три червени картона

Снимка: БГНЕС

Царско село и Левски не излъчиха победител в мача помежду си от 16-ия кръг на efbet Лига. Двата тима си размениха по две попадения, а „сините“ останаха с човек по-малко още през първата част, след като Орлин Старокин си изкара два жълти картона за реплики срещу Николай Йорданов в рамките на секунди.

Царско село поведе в 20-ата минута с гол на Мартин Кавдански. „Сините“ изравниха само пет минути по-късно чрез Найджъл Робърта, а малко след изгонването на Старокин Станислав Иванов даде аванс на тима на Славиша Стоянович. В 64-ата минута обаче Реян Даскалов донесе точката на „царете“. Четвърт час преди края гостите останаха с девет човека на терена, след като Илия Юруков извърши нарушение срещу Андерсон Кордейро и получи втори жълт картон. В последната минута на редовното време и Царско село остана в намален състав. Лъчезар Балтанов бе изгонен с втори жълт картон заради нарушение срещу Мартин Райнов.

"Сините" започнаха по-агресивно мача. В 5-ата минута Стаматов навлезе в наказателното поле, излъга Даскалов и центрира, но ударът на Райнов с глава бе блокиран. Секунди по-късно Найджъл Робърта се освободи в наказателното поле, но не успя да преодолее Джони Пласид.

В 10-ата минута Мартин Райнов бе фаулиран на границата на наказателното поле. Зад топката за преки свободен удар застана Найджъл Робърта, който стреля право в ръцете на Пласид.

В 20-ата минута Царско село излезе напред в резултата. Топката бе центрирана в наказателното поле, където Ивайло Найденов се размина с нея, а Мартин Кавдански я изпрати с глава в мрежата на Николай Кръстев.

Само пет минути по-късно Левски се върна в мача. Паулиньо пусна към Матео Стаматов, който с остро подаване намери Найджъл Робърта и нидерландецът засече топката във вратата на Пласид.

В 36-ата минута Паулиньо отне топката от играч на Царско село и тръгна на самостоятелен пробив, но бе спрян с нарушение от Мартин Кавдански. След ситуацията Орлин Старокин реагира бурно и бе изгонен от игра.

Само две минути след изгонването на Старокин, Левски поведе в резултата. Паулиньо центрира в наказателното поле, където футболист на "сините" игра с глава и топката попадна в Станислав Иванов, който отблизо се разписа във вратата на Джони Пласид.

В първите минути на втората част Николай Кръстев трябваше да се намесва след центриране от корнер към неговата врата. При последвалата контраатака Реян Даскалов получи жълт картон, след като спря пробива на Станислав Иванов. В 55-ата минута Реян Даскалов опита да намери Стефан Христов в наказателното поле, но Николай Кръстев без проблем улови.

Четири минути по-късно Станислав Иванов подаде към навлизащия на скорост в наказателното поле Паулиньо, но бразилецът стреля над вратата на Пласид.

В 64-ата минута Царско село възстанови равенството. С диагонален изстрел по земя капитанът на "царете" Реян Даскалов отбеляза за 2:2. В 75-ата минута Илия Юруков извърши нарушение срещу Андерсон Кордейро, който се бе засилил към вратата на Ники Кръстев и получи втория си жълт картон в мача, което остави тима на Славиша Стоянович с девет човека на терена.

В 78-ата минута Ивайло Найденов успя да изчисти топката преди Андерсон Кордейро да стигне до нея. Четири минути преди края Дилан Мертенс опита изстрел от дистанция, но стреля доста неточно и не затрудни Николай Кръстев.

В последната минута на редовното време и Царско село остана в намален състав. Лъчезар Балтанов бе изгонен с втори жълт картон заради нарушение срещу Мартин Райнов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини