Отидете към основна версия

3 694 0

Почетино иска да прибере двама свои любимци от Тотнъм в ПСЖ

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • футбол-
  • деле али-
  • кристиан ериксен-
  • интер

Аржентинецът е получил уверението от арабските собственици на клуба, че ще може да направи необходимите входящи трансфери през зимата за да окомплектова състава по свое виждане

Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на френския шампион Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино има желанието да събере отново двама бивши съотборници от Тотнъм, съобщава “AS”. Става дума за атакуващите халфове Деле Али от “шпорите” и Кристиан Ериксен от Интер.

Аржентинецът е получил уверението от арабските собственици на клуба, че ще може да направи необходимите входящи трансфери през зимата за да окомплектова състава по свое виждане.

Любопитното е, че и двата халфа не се намират в прекрасни отношения със сегашните си мениджъри, което би улеснило Почетино в преговорите, добавят още медиите. Антонио Конте заяви публично, че търсят нов отбор на Ериксен още през зимата, а Деле Али обяснил в личен разговор на аржентинския специалист, че е готов да възроди кариерата си и да заиграе в чужбина, заради неразбирателства с Жозе Моуриньо.

Според “Le10Sport” ПСЖ ще предложи размяна на Интер за Леонардо Паредес, вместо да плаща пълна трансферна сума за датчанина.

Английската медия “The Evening Standart” пък съобщава, че парижани най-вероятно първоначално ще се опитат да привлекат Деле Али под наем от състава на Тотнъм.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини