4 Януари, 2021 15:51 2 440 0

Сериозна чистка предстои в Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • футбол

Въпросните футболисти са Серхио Ромеро, Фил Джоунс, Маркос Рохо, Джеси Лингард, Даниел Джеймс и Брендън Уилямс

Сериозна чистка предстои в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще проведе разговори с шестима играчи, на които ще се опита да обясни, че ще е по-добре за тях, ако продължат в други отбори. Според медиите на Острова норвежецът иска да се раздели с футболисти, на които не разчита особено, за да освободи място за бъдещи нови попълнения. Някои от тях ще бъдат преотстъпени под наем, а на други се търсят купувачи.

Въпросните футболисти са Серхио Ромеро, Фил Джоунс, Маркос Рохо, Джеси Лингард, Даниел Джеймс и Брендън Уилямс. Последните двама ще бъдат пратени да се обиграват в други отбори, докато за останалите се чакат оферти за перманентни трансфери.

От Юнайтед категорично са отказали да оставят в Аталанта под наем до края на сезона Амад Диало, така че крилото се очаква още днес да се присъедини към "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА