Отидете към основна версия

3 985 33

Гришо тренира със Серина Уилямс, докато Лолита е в Монако

  • григор димитров-
  • серина уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • лолита османова

Гришо изглежда напълно възстановен от контузията в кръста, която получи по време на Аустрелиън Оупън и ако всичко е наред, трябва да го видим на турнира в Акапулко на 15 март


Григор Димитров и спряганата преди време за негово гадже Серина Уилямс продължават да са си близки го демонстрираха преди часове, докато любимата му Лолита се прибра в Монако.

Българинът и американката няколко години тренираха заедно в академията на Патрик Муратоглу, за последно го направиха през септември миналата година преди "Ролан Гарос", а сега поддържаха форма в Маями. Димитров сам се похвали с кадрите в социалните мрежи и написа - Партньорът ми за тренировки е по-добър от твоя!

Припомняме, че американката, която преди време си падаше по българина, вече се запозна с новата му любов Лолита Османова и дори наскоро им подари маски за лице от своята марка, с които да се пазят от COVID-19 в Австралия.

Гришо изглежда напълно възстановен от контузията в кръста, която получи по време на Аустрелиън Оупън и ако всичко е наред, трябва да го видим на турнира в Акапулко на 15 март. Серина пък ще си остане в Маями до 23 март, за да се включи в WTA 1000 турнира в града.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини