Отидете към основна версия

1 653 3

Чоло: Да прекараш 32 седмици на върха е нещо огромно

  • атлетико мадрид-
  • диего симеоне-
  • чоло

"Щастлив съм за много хора. Това беше много сложна година, загубихме много хора заради вируса", заяви щастливият Диего Симеоне след като неговият Атлетико стана шампион

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Треньорът на новия шампион на Испания Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че се надява "дюшекчиите" да са донесли радост на много хора в тези трудни за човечеството времена.

"Щастлив съм за много хора. Това беше много сложна година, загубихме много хора заради вируса. Годината беше тежка, също като нашата история. Това е една от най-добрите години, в които можеш да бъдеш шампион", заяви 51-годишният аржентинец.

"Много е различно, чувството е съвсем друго. Светът преживява много тежка ситуация и се надявам да сме донесли радост на много хора", коментира още Симеоне.

"Да прекараш 32 седмици на върха е нещо огромно. Благодарен съм, особено на тези, които играха по-малко от други. Останахме колектив, преследващ една цел във всяка една минута. Суарес? Казах го преди няколко дни, може би съм късметлия, но това е Суарес. Името му говори само за себе си", каза още Симеоне.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини