Отидете към основна версия

1 004 0

Йол: Манолев е перфектен за Фулъм

  • йол-
  • манолев-
  • псв-
  • фулъм
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

"Станислав Манолев е идеален за Фулъм, дано да успеем да го вземем", призна мениджърът на лондончани Мартин Йол, предаде БГНЕС. За първи път днес холандският наставник на "котиджърс" потвърди, че проявява интерес към българския национал, който има доста проблеми в сегашния си тим ПСВ Айндховен.

"Манолев е идеален за нас, защото може да играе на няколко позиции", каза Йол за холандското издание "NUsport". "Ние обаче нямаме много пари за харчене, така че се надявам да го вземем за някаква разумна сума", допълни още наставникът за защитника, който може да играе и като крило.

Тези думи на Йол още веднъж потвърдиха слуховете от последните дни, че Манолев, който струва около 1,5 милиона евро, ще акостира на "Крейвън котидж" под наем до лятото, а след това английският клуб ще реши дали да го привлече. Трансферът най-вероятно ще стане факт до утре вечер, когато затваря трансферният прозорец.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Манолев: Ако не ме искат, да ме пуснат!

      "Ако треньорът не ме иска в състава си, просто да ме пусне във Фулъм", сподели българският национал Станислав Манолев, който е ...
    30.01.2013
    912
    0
  • ПСВ се отказа от Манолев

      Станислав Манолев най-вероятно ще премине под наем във Фулъм до края на сезона, като в неговия договор ще има опция за закупуване, преда ...
    29.01.2013
    1 172
    0