30 Януари, 2013 16:13 907 0

Манолев: Ако не ме искат, да ме пуснат!

  • манолев-
  • псв-
  • фулъм-
  • адвокаат-
  • наем
Манолев: Ако не ме искат, да ме пуснат! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

"Ако треньорът не ме иска в състава си, просто да ме пусне във Фулъм", сподели българският национал Станислав Манолев, който е все по-близо до трансфер в тима от Западен Лондон, предаде БГНЕС.

"Просто не разбирам цялата ситуация", каза още Манолев пред най-авторитетното холандско издание "Voetbal International". Вчера в холандската преса се появиха съобщения, че футболистът най-вероятно ще премине под наем във Фулъм до края на сезона, като в неговия договор ще има опция за закупуване. Ръководството на ПСВ Айндховен искаше да продаде още сега своя защитник на лондончани, но след последните скандали по оста клуб-играч, "филипсите" в крайна сметка са склонили да пуснат българския национал под наем при "котиджърс".

"Пак повтарям, ако Дик Адвокаат не ме иска в ПСВ Айндховен, клубът по-добре да ме пусне да си ходя и то колкото се може по-бързо. Аз се надявам до затварянето на трансферния прозорец да се намери някакво решение, защото всичко, което се случва в момента, няма никакъв смисъл", допълни българският национал. Официално още бе потвърдено, че Фулъм продължава да проявява интерес към Манолев и той най-вероятно ще акостира на "Крейвън котидж" до утре вечер, когато затваря зимния трансферен прозорец.

Това обяви пред изданието скаутът Тийс Слегерс, който работи с ПСВ от името на международна агенция за уреждане на трансфери. Лондончани искат да вземат защитника под наем до лятото, защото в момента не разполагат с нужните 1,5 милиона евро за неговите трансферни права. Десният бек на ПСВ Айндховен на своя глава не се е появи на тренировката на тима си през миналата седмица, а в последствие бе глобен и пратен да тренира отново с младежката формация на ПСВ. Дик Адвокаат обаче е вдигнал ръце от българина и е склонил да го пусне под наем в отбора на Фулъм, чийто екип носи Димитър Бербатов. 27-годишният Манолев ще има в своя договор с "котиджърс" опция за закупуване през лятото. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА