Отидете към основна версия

8 242 27

Джоузеф Диксън: Сделката за Левски е пред провал, защото хора от ръководството изнудват мен и партньорите ми!

  • футбол-
  • левски-
  • джоузеф диксън

Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия

На редакционната поща на част от спортните сайтове у нас пристигна мейл, за който се твърди, че е изпратен от името на кандидат купувача на Левски - Джоузеф Диксън.

В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на "сините", като са били променяни параметри, които вече са били уточнени.

Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия.

Ето какво написа той до медиите:

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри.

Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.

Свързани новини