Отидете към основна версия

8 998 7

Съперникът на Джошуа направи нещо неочаквано (ВИДЕО)

  • олександър усик-
  • песен-
  • клип

Усик стана главен герой в клип на песен

Украинската боксова звезда Олександър Усик се изяви успешно и в още едно поприще. В навечерието на сблъсъка срещу световния шампион в тежката категория Антъни Джошуа, Усик стана главен герой във видеото към песента „Запали“ („Light up“), предава boec.bg.

Поп парчето, което набра огромна популярност само за няколко часа след пускането си, се изпълнява от дуета „Анна Мария“ или близначките Гана и Мария Опанасюк.

Клипът повдига темата за пътя към победата, волята и самоувереността. Идеята е, че в крайна сметка по един или друг начин основната битка е тази със самия себе си. Участието на Олександър Усик не е случайно, тъй като той е пример за милиони и актуалната боксова звезда в родината си. Двубоят му с Джошуа за пояса в тежката категория на Световната боксова организация (WBO) e на 25-ти септември в Лондон, Великобритания.

Песента на Анна Мария се изпълнява на английски и в една част се казва „време е да направиш крачката точно сега“. Двете също са облечени в традиционно боксово облекло и са на ринга.

Припев:

Трябва да запалиш

пламъкът в теб

Трябва да полетиш нагоре

Въпреки твоят начин

Да бъдеш целенасочен

Силата е вашето име

защото имаш вярата си, независимо какво казват

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини