15 Май, 2021 11:19 2 192 3

U2 и DJ Мартин Гарикс пуснаха песента за европейското по футбол (ВИДЕО)

  • martin garix-
  • мартин гарикс-
  • диджей-
  • песен-
  • европейско първенство-
  • футбол-
  • u2-
  • боно

Парчето носи името "We are the people"

След почти година на нетърпеливо очакване и пазене в тайна, звездният продуцент и DJ Мартин Гарикс представи официалната песен за UEFA EURO 2020 - "We Are The People", с участието на не кого да е, а Боно и The Edge от U2. Гарикс започва да работи по парчето преди 3 години и още тогава решава, че вокалите на Боно биха паснали перфектно на енергията на трака. След като изпълнителят се включва в проекта и пише текста и мелодията, а The Edge изсвирва китарите, футболният химн се превръща в моментален хит, съчетаващ отличителното звучене на всеки един от тримата звездни артисти, пише life.dir.bg.

"Създаването на музика за едно от най-големите спортни събития на света с Боно и The Edge бе уникално преживяване. Много съм горд с това, което направихме заедно и изключително се вълнувам най-накрая да го споделим със света", споделя диджейят.

"We Are The People" е доказателство, че една песен може да разглежда трудностите, пред които е изправен светът в даден момент и все пак да дава общ отговор на проблемите. Парчето е обединяващ химн, който можем да си запеем, независимо къде сме и откъде идваме, носи послание за позитивизъм, надежда и решителност, нужни на всеки екип, за да успее.

Освен на официалния трак, Гарикс е продуцент и на музиката, която ще звучи по време на събитието. Издадена на 25-тия му рожден ден, "We Are The People" е доказателство за впечатляващия марш из челните позиции на музикалните класации в кариерата на Гарикс. Всеки европейски UEFA турнир до момента, от 1992 г. насам, е съпроводен от официален химн, в изпълнение на звезди като Нели Фуртадо, Simply Red и Енрике Иглесиас.

"Дългото чакане почти приключи и сме много щастливи да ви представим официалната песен за UEFA EURO 2020 "We Are The People", изпълнена от едни от най-популярните световни артисти - Мартин Гарикс, Боно и The Edge", коментира маркетинг директорът на UEFA. "Футболът и музиката имат силата да събират хората. Те са вектори на страст и емоция, а в съчетание подсилват енергията на турнира", допълва още той.

За първи път в историята UEFA EURO 2020 ще посети 11 различни града на континента - Амстердам, Баку, Букурещ, Будапеща, Копенхаген, Гласгоу, Лондон, Мюнхен, Рим, Санкт-Петърбург и Севиля ще са домакини на мачовете това лято. Първата среща ще се проведе на Stadio Olimpico в Рим на 11 юни 2021 г., където Турция ще се изправи срещу Италия, а последният - на Wembley Stadium в Лондон на 11 юли.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    0 0 Отговор
    U2 от историята ....
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ФИНАЛЪТ ТРЯБВА ДА Е В САНКТ ПЕТЕРБУРГ ---И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМНИ МАЧОВЕ ТРЯБВАДА СЕ ИГРАЯТ В РУСИЯ !!!!! ЗНАЕТЕ КАКВО МЕЖЕ РУСИЯ -СЛЕД СВЕТОВНОТО !!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    Знаем и какво направи с U2‼