Отидете към основна версия

5 763 41

Лечков: В тоалетните на НДК се раздаваха пари от човек от Средна България

  • йордан лечков-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Бившият национал се подигра още с финансовите възможности на Бербатов и колегите му

Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков се превърна в един от основните говорители на Българския футболен съюз преди, по време и след извънредния Конгрес за избор на ново ръководство, но последното му изказване със сигурност предизвиква най-много емоции, защото е тежко обвинение в предлагане на подкуп.

Разбира се, раздаваха се пари. И то не преди, а по време на самия Конгрес - вътре в зала 1 на НДК. Не, това не бяха Бербатов, Стилиян и Мартин, защото те първо - са стиснати, и второ - трябва да получат разрешение от жените си. Един човек обаче, който стои в сянка и е от Средна България, беше активен. Срамна работа беше. Срамна! По време на вота ви е бедна фантазията, какво се случи в тоалетните на зала 1 на НДК“, каза Лечков пред „Блиц“, цитиран от Gong.

Той не пожела да посочи името на въпросния „купувач на гласове“, но вместо това изрази съмнение, защо Димитър Бербатов и колегите му не са пожелали да вкарат хора в Изпълкома, след като са получили 230 гласа подкрепа. Лечков ги посъветва „да се учат да управляват“.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 25 гласа.

Свързани новини