17 Октомври, 2021 19:11 25 026 71

Димитър Бербатов отговори на Венци Стефанов и Лечков. Зададе и куп въпроси

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • венци стефанов-
  • йордан лечков-
  • въпроси

"Призоваваме разказвачите на приказки Лечков и Стефанов незабавно да огласят конкретни имена на хора, които засягат с намеците си", написа Бербатов

Димитър Бербатов отговори на Венци Стефанов и Лечков. Зададе и куп въпроси - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов публикува съобщение в социалната мрежа Фейсбук, чрез което задава 7 въпроса към ръководството на БФС и призовава Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков да обявят конкретни имена и данни, а не просто да хвърлят съмнения за евентуално купуване на гласове преди и по време на заседанието в зала 1 на НДК. По-рано Лечков и Стефанов заявиха, че е имало купени гласове на конгреса, а парите са се раздавали в тоалетните на НДК.

Ето и цялото изявление на Димитър Бербатов:

Сегашното ръководство на БФС дължи отговори на футболните клубове и цялата футболна общественост. Ето съществените въпроси, на които трябва да се отговори:

1. С какви средства бяха финансирани банкетите за клубовете, на които Михайлов представяше позицията си преди конгреса?

2. Какво правеха на тези банкети кметове на малки и някои от най-големите общини в България и какво изискваха от клубовете тези кметове?

3. На кои клубове и какво оборудване им беше подарено от Михайлов непосредствено преди конгреса? На какви цени и от кого бе закупено то? Не бе ли редно, ако се подпомагат клубовете с оборудване, да бъдат подпомогнати всички клубове?

4. Защо ръководството на БФС не допусна голям брой делегати на конкретни клубове да вземат участие в конгреса? С какви правни аргументи направиха това? Има ли въобще такива? Какво стои в основата на това решение да се отнеме правото на участие в конгреса и правото на глас на тези клубове?

5. Защо водещият на конгреса яростно се бореше, за да не бъде допусната за гласуване в залата промяната в процедурата за гласуване и включването на наблюдатели на броенето на бюлетините, представляващи всеки кандидат-президент? Какво им говори на Михайлов и компания резултатът от това, в крайна сметка допуснато, гласуване – огромно мнозинство ,,За“ това да има наблюдатели на броенето на бюлетините и само няколко делегати „Против“ и „Въздържал се“?

6. Защо за пореден път Уставът на БФС и законът бяха потъпкани и не бе допуснат балотажът между Михайлов и Бербатов, при положение че Уставът на БФС е крайно ясен и категоричен по отношение на присъстващите в залата делегати и че техният брой е в основата на изчислението колко е 50% + 1 глас, а не броят на гласувалите делегати?

7. Защо вече почти седмица секретариатът на конгреса не е готов с протокола и всички документи от конгреса не са внесени в Агенцията по вписванията? За какво се използва изминалото от конгреса досега време по отношение на документите от конгреса?

Вместо да се дадат ясни отговори на тези въпроси приближените на Михайлов обикалят студиата и с евтини лъжи се опитват да отклонят вниманието на футболната общественост от същественото.

Когато ние имахме данни за натиск върху клубовете, огласихме конкретни имена на клубове и ръководители на зонални съвети. Сезирахме за това и прокуратурата – не с празни приказки, а с конкретни събития, имена и факти.

Ние изнесохме конкретна информация, идваща от заседанията на Изпълнителния комитет, и би следвало да е включена в протоколите от тези заседания. Показахме документи, съставени или подписани от БФС.

Призоваваме разказвачите на приказки Лечков и Стефанов незабавно да огласят конкретни имена на хора, които засягат с намеците си, както и имена на конкретни свидетели и конкретни факти, а не да спират, преди да огласят конкретика. А и нека обяснят защо, ако са станали свидетели на нещо нередно в НДК на 12.10.2021 г., не са призовали полицията да се намеси. Тогава около НДК имаше хиляди полицаи, за да охраняват Михайлов и приближените му от народната любов.

Също така, призоваваме НДК и хотелите, в които бяха настанени делегатите за конгреса – ,,Хилтън", ,,Маринела", ,,Балкан", ,,Централ", да запазят записите от охранителните камери за датите 11 и 12 октомври 2021 г., за да може при необходимост да се види дали хора от екипа на Димитър Бербатов са били в хотелите на делегатите преди конгреса.

Ясно е едно – процесът по отстраняването на това ръководство на БФС няма как да завърши, ако не е започнал. Този процес започна с гръмък шамар по ръководството, което досега се биеше в гърдите с конгреси, спечелени с по 85-90 процента от гласовете на делегатите. Сега се хванаха за един глас, за да могат да измамят своите членове.

Дали този опит ще мине в съда – предстои да разберем."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 167 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    242 19 Отговор
    Гласуване на ново ,а перуките в затвора !!!! Даде си оценка-5 за работата ,а всъщност е минус 4 !!Това са много зли и крадливи иди-оти !
  • 2 123

    19 172 Отговор
    Да каже колко мангизи раздаде, а не да стене като...............нецензурен израз :) Стилиянка и мартинка присъстваха ли по време на отговора :)
  • 3 Тато из Правец

    184 17 Отговор
    Перукевич е пътник след изборите!!!
  • 4 Realист

    20 150 Отговор
    Как Лечков и Венци да кажат как са раздавани пачки в WC на НДК? Явно жена му на Бербо иска да е мисис БФС, но Марто и Стелиян го изоставиха и се прибраха при жените си в Испания и Англия…

    Коментиран от #53, #58

  • 5 Левски 1914

    30 168 Отговор
    Много хора казват , че супата и Бербатов много разбирали от футбол. Колко разбират не знам ама виждам , че супата го гонят от всякъде и сега е в Царско село , а Бербатов не го искат никъде.

    Коментиран от #29, #32

  • 6 дявола

    28 157 Отговор
    Как не са наяде този палячо да си отива във Англия там нали беше по-добре

    Коментиран от #9, #28

  • 7 Красимир Петров

    182 19 Отговор
    Боклуците подкрепят пияндурника Михайлов и сие
  • 8 Ми така кат стане

    119 17 Отговор
    Абе Бербатов българите са си такива бе остави футбола в сегашната кал и хилейки се им глеи сеира.Манталитета на българите е такъв,че Ем искат промяна Ем критикуват тези който им донасят промяната.Пример руснаците са им виновни, и до днес че са ги освободили от 500 години иго.Итн ИТН......

    Коментиран от #10, #13, #46

  • 9 123

    21 93 Отговор

    До коментар #6 от "дявола":

    Сакън! :) Недей, че ще избяга в Индия да им оправи и там футбола :) Опс! Извинявай! Дори индийците го изгониха :)
  • 10 123

    20 103 Отговор

    До коментар #8 от "Ми така кат стане":

    Дай Боже! Ама май са свършили парите Берболина, Стилиянка и Мартинка и се налага да са по-активни :) Пък и братчето на Берболина явно вече не изкарва много от белото :)

    Коментиран от #61, #63

  • 11 Хх666

    152 11 Отговор
    Само платени хора пишат ,а ако не са платени много жалко защото явно са идиоти.Няма нормален човек който да е доволен от нивото на футбола ни и трябва да има промяна сле 16 г стръмно падане.

    Коментиран от #15

  • 12 ЕМО

    131 13 Отговор
    Мачкай пияниците, Бербо! Вярваме, че ще изринеш крадците, съсипа ли футбола у нас.
  • 13 Работа

    15 95 Отговор

    До коментар #8 от "Ми така кат стане":

    Хехе точно обратното се получава. Бербатов реве и реве и реве а всички казват че гласувабето е било прозрачно и честно, само той недоволен. И сега чака какво чака? Ще работи ли нещо този човек или всичко под шеф на БФС е под достойнатвото му??? Да го вземат директор в ЦСКА примерно да видим какво може. Феновете на ЦСКА да го предложат на Гришата да видим как ще реагира. То да риташ топка не е като да управляваш.

    Коментиран от #40, #43

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Калинка

    15 78 Отговор

    До коментар #11 от "Хх666":

    И затова да избетем предател дето мисли само за джоба си и няма един ден трудов стаж на управленска позиция. Я бягай оттука нагледахме се на калинки спуснати отгоре. Нека да видим сега месията като не е шеф на БФС какво ще работи за България?

    Коментиран от #24

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гулю гулю

    63 8 Отговор
    Остави венци слабия от славия,къде цял живот не е излизал с големи победи извън България,той Толко си може.И Боби запоя така ще си седим в дъното до край.И ще затвориш устите на поплювковците,пък ти Бербо само им натякваи хахаха
  • 18 Кучмин

    97 13 Отговор
    Бербатов се отказа НЕ от Националния, а от УПРАВАТА!!! И да Бербатов има опит в управлението. Има успешна Фондация вече 12 години. Пари си има. Щом иска да помогне на Бг Футбола значи не е предател!!!

    Коментиран от #23

  • 19 Кучмин

    58 11 Отговор
    Бербатов се отказа НЕ от Националния, а от УПРАВАТА!!! И да Бербатов има опит в управлението. Има успешна Фондация вече 12 години. Пари си има. Щом иска да помогне на Бг Футбола значи не е предател!!!
  • 20 Какво,ли има

    19 7 Отговор
    Бате Венци на телефона?С Мите?Признай си,че онзи може да го извади в публичното пространство..
  • 21 Управата

    13 37 Отговор
    Не е БЪЛГАРИЯ!!!И този трябваше да играе за БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Я стига

    11 58 Отговор

    До коментар #18 от "Кучмин":

    Как може футболист да се откаже от управата на БФС ти норнален ли си??? Футболиста има още мляко около устата си няма работа да се бърка в ръководството играе и точка. Напротив предаде България да не се контузи щото в национала нямаше играчи с които да блесне. Фондацията му какво прави никой не знае само се рекламира с нея, кое дете е станало нещо от нея. Първо да почне в ЦСКА или Пирин да се докаже после да кандидатства за президент. Промяна да, но не с некомпетентни хора дето цял живот са тичали зад топката.
  • 24 Чичо Тони

    78 10 Отговор

    До коментар #15 от "Калинка":

    И колко точно управленски трудов стаж имаше Михайлов когато оглави БФС? Като ви плащат за тролене поне да правят някакъв кастинг с изисване за минимум IQ.

    Коментиран от #26

  • 25 Йерархия

    10 45 Отговор

    До коментар #22 от "В е л и к и я":

    И какво прави с тази фондация знаеш ли, какви са резултатите??? Я стига тъпизми да се докаже в някой клуб да влезе в изпълкома на БФС да покаже какво може. Подхвърли ви няколко компромата Михайлов крадял, колко пъти влизаше ДАНС и прокуратурата в БФС заради Красен Кралев. Сега командва Бербатов и ползва лицето му една кукла на конци, калинка без ден стаж в управлението ще става президент. Да се научи какво е йерархия и как се катери стълбата.
  • 26 Кариера

    9 51 Отговор

    До коментар #24 от "Чичо Тони":

    Смешко ти майтап ли си правиш. 1999 година след завършването на спортната кариера Михайлов влиза в управата на БФС. 2000 година влиза в изпълкома на БФС и също е заместник председател на държавната агенция за младежта и спорта. 2001 година става вицепрезидент и чак 2005 година е избран за президент. Тоест 5 години има опит на управленческа позиция. Същото е и с Лечков и Емо Костадинов. А надувкото Бербатов само топка е ритали и изведнъж ще става президент.

    Коментиран от #27, #33

  • 27 Кариера

    6 12 Отговор

    До коментар #26 от "Кариера":

    1999 имам предвид управата на Левски.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 A ти покажи един

    31 7 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Левскар, известен колкото Берба.?

    Коментиран от #37

  • 30 Почко

    42 4 Отговор
    Гелосания и шкембето,голата кратуна и тъпия вън от БФСъ то
  • 31 ФАКТ

    52 10 Отговор
    За всички е ясно, че пияницата е минало, а Бербо е бъдещето. Но защо се съпротивляват и не си ходят с добро? Искат затвор ли?
    Футбола няма накъде повече да пропада в България!
  • 32 Левскар

    8 33 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    За предателя ще кажа, краката му са от кашкавал, затова се отказа от националния(няма пари в отбора на родината)! Но за супата без да съм му фен, НИКОЙ в България не знае футбола като него!

    Коментиран от #35

  • 33 Антикариера

    39 4 Отговор

    До коментар #26 от "Кариера":

    И за тези 20 години само да краде се научи, и се пропи! Нещо друго да е направил? А пускаше малкия за да залагат аверите му в чужбина на точен резултат!
  • 34 Славист Варна

    10 41 Отговор
    Венци създаде и разви десетки български футболисти, които играят в български и сериозни западни и източни отбори. А Бербатов един футболист не е създал. Отвсякъде го изгониха, особено позорно от ПАОК. Помним.

    Коментиран от #36

  • 35 Тошо

    35 6 Отговор

    До коментар #32 от "Левскар":

    АБЕ ЛЕВСКАР ПРАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НЕ С ЛОГИЧНИ КОМЕНТАРИ И АРГУМЕНТИ АМИ САМО РЪСИШ ГЛУПОСТИ.ЯВНО СИ ТЕЖКО КОМПЛЕКСИРАН С КАРИРАНА РИЗКА И ОЧИЛЦА ТИП ОЛИГО.

    Коментиран от #38, #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Подуямие

    29 5 Отговор

    До коментар #29 от "A ти покажи един":

    Няма! Питал съм го да каже ЕДИН от ФК Левски ,който има свястна кариера в класен отбор,мълчи кът ..
    .н.

    Коментиран от #49, #52

  • 38 Лудницата

    9 12 Отговор

    До коментар #35 от "Тошо":

    Абе вярно ли е че всички комплексари пишат само с главни букви?
  • 39 Гошо

    27 1 Отговор

    До коментар #35 от "Тошо":

    В нашата държава да си видял някой кадърен да е успял, без хайдутлук? Виж футбола и политиката!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 безпартиен

    30 1 Отговор
    А въпросът на който едва ли ще има отговор е КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ,ПРЕМИИ,И ВСИЧКИ ЗАПЛАЩАНИЯ ГОДИШНО на президента на БФС,заместниците,членовете на изпълкома,съдийски комисии!Това питайте винаги ако искате да има промяна!Ще установите стряскащи цифри защото борбата е за кокала!
  • 42 В е л и к и я

    43 3 Отговор
    Тая перука ми напомня за нашия Пулев , вика вика аз съм шампионът аз съм шамипонът преди мача и на ринга го пребиха като куче .. а и тоя така , вика след гласуването аз съм президентът ама след тоя резултат трябваше да си отиде доброволно и с чест , ама той не знае кво е това ... !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Работа

    8 30 Отговор

    До коментар #43 от "Лея 13":

    И какво ще работи Бербатов сега? Или всичко друго под президент е под неговито достоинство? Искам да видя като този надувко не е президент какво дава на България или 4 години ще е кандидат президент, смешна работа.

    Коментиран от #45

  • 45 Булаир Фружин

    21 2 Отговор

    До коментар #44 от "Работа":

    Абе ти Бербатов не го мисли. Той и нищо да не прави, все тая, щото има кинти в банката, колкото ти косми по главата. Ние сме мислене, запалянковците на българския футбол. Щото с това ръководство няма да видим голям форум никогИш.
  • 46 Хмм

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ми така кат стане":

    Лелеле колко си прав,имам 2-3 приятели които обвиняват Русия ( СССР ) за всичко,но нито един не казва и един плус.А обяснението за освобождението е - искали са територии,искали са да са по близо до Босфора.Да дори да е така,ако не бяха те,Австроунгария,Сърбия или Великобритания ли щяха да ни освободят.
  • 47 Чук и Гек

    18 1 Отговор
    Регистрирайте алтернативен футболен съюз, а този го оставете да почине по естествен път! Ония пияндета вече са на възраст и я изкарат мандата, я не! Язък за банкета!
  • 48 Реалист

    4 11 Отговор
    Метко не е достатъчно интелигентен и така и не можа да проумее, че Перуката може да го изрита от БФС САМО Бойко Борисов! ФАКТ!!!
  • 49 селчо

    4 6 Отговор

    До коментар #37 от "Подуямие":

    Това,че имаш свястна кариера,не значи,че си свестен човек.Пример-Стоичков.

    Коментиран от #51

  • 50 Перо

    4 9 Отговор
    Бербатов правилно гризна дръвцето! Лошото е,че заради него върнаха старото корумпе и пиянде и футбол в БГ,няма да има!
  • 51 Перо

    5 7 Отговор

    До коментар #49 от "селчо":

    Каква кариера е имал Бербатов? В чужбина беше постоянно на резервната скамейка и му прекратяваха договорите.

    Коментиран от #54, #55

  • 52 Чук и Гек

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "Подуямие":

    Питай го още, кой знаменит и легендарен тук футболист на Левски, не се контузи сериозно, буквално броени дни след като премина в западен клуб - Сираков, Искренов, Н. Илиев.

    Коментиран от #62

  • 53 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Realист":

    Ти по- добре си стой при твойта жена,Малоумник...,и не коментирай Бербатов...!!! Не си достоен и обувките му да вържеш...!!!
  • 54 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "Перо":

    Много сте тъпи Говедата брееейййй...!!! Дай конкретен клуб,дето е бил постоянно резерва...??? Сега гледай- в Леверкузен титуляр и голмайстор,в Тотнъм титуляр и голмайстор,в Юнайтед титуляр,шампион и голмайстор,в Фулъм същото,в Монако при Раниери,в ПАОК...,Фондация за таланти...,дадени пари за благотворителност...!!! Да ти изброявам ли още Малоумник...??? А сега ти кажи кое от тези неща си направил...??? А също Лечков,Костадинов,Стефанов,Михайлов...кое от това са сторили...???
  • 55 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    8 1 Отговор

    До коментар #51 от "Перо":

    А...забравих,беше резерва на финала срещу Барса...!!!. .КаУн....

    Коментиран от #57

  • 56 Иван

    3 2 Отговор
    Пишите за перука, ама те и двамата са с перуки. От една перука на друга.
  • 57 Realист

    0 7 Отговор

    До коментар #55 от "Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ":

    Нищо лошо против Бербатов, но е допуснал грешка - с хора на Бойко Борисов да правят шашми и да превземат БФС. Факт! Твоя отбор ЦСКА-София води кампания за Бербатов, пресконференции, публикации, медийни влияния по сайтове, радиа и т.н. канали… в полза на Бойко и на Бербатов. Купуването на гласове в тоалетните на НДК не го броим за припознаваческа работа, но какво ще постигне Бербатов в БФС? Нищо. Бойко му е ортак, а той е корумпиран и се интересува само от власт и пари. Боби Михайлов също няма да промени нищо, но поне ще се опита и разполага с достатъчно хора около себе си.

    Коментиран от #65

  • 58 Кикор

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Realист":

    Явно вашата реалност си е само ваша. Реалност където не може да вържеш и 3 правилно подредени изречения . А Боби гюбек денса определено му е време да си ходи защото с този модел на развитие и визия за БГ футбола ще видим участие в голям форум през крив макарон
  • 59 Жоро

    2 9 Отговор
    Митко, за нищо не ставаш. Кандидатства в Леверкузен и Тотнъм но те изгониха. Опита и в Юнайтед, но там не ти обърнаха внимание. Като сърдито хлапе ,се опитваш да се намесиш и в БФС. Колкото и да те бутат това няма да стане защото ти си се родил да бъдеш функция и никога аргумент.
  • 60 Мите

    2 5 Отговор
    не се взимай толкоз на сериозно бе момче. Пред очите ни се провали ба европейската сцена, не беше лош футболист, но така и неможа да се надскочиш. А да се правиш на Стоичков просто нямаш качеатва...
  • 61 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Много си зле Каунчооо...! Договора му бешеза 3 месеца за 2 000 000 $..! В Индия взимат известни футболисти,хем за реклама( като в Китай),хем да понаучат нещо останалите футболисти...,ама отде толкоз акъл...! Там играха имена като Дел Пиеро,Вилтор,,Анелка....,сигурно и те не стават...
  • 62 Подуямие

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Чук и Гек":

    Да , Искренов смени контузения Сираков и той се контузи ,беше голям цирк! Даже Испанците пуснаха виц ,че като чуели българин запазвали място в болница. После Стоичков ,Трифон ,Пенев ,че и онзи пумпал Киряков показаха ,че има и класни играчи в България.
  • 63 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    А...забравих и Уес Браун,Роби Кийн,Давид Трезеге,Робер Пирес,Диего Форлан .....
  • 64 Ей тоя ОВЧАР няма

    3 0 Отговор
    Отърване от него! Баща му забрави че пасял овцете до сливен!??
  • 65 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Realист":

    Значи Бербатов няма да се опита,а и сигурно и той не разполага с хора около него...??? От Перукан промяна не чакай- ще си я кара все така,банкетчета за " послушните отбори", наряди за верните нему съдии( международни)...! А за Лечков( крадеца) и онова Мекере Костадинов,няма да те открехвам...!

    Коментиран от #66

  • 66 Realист

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ":

    Кои хора са около Бербатов? П.Величков (човека на ГЕРБ и лично на Бойко!), който до вчера “реформира” с Боби в БФС ли? Стелиян, който дойде за шоу за 3-4 дни и беГа обратно в Англия? Мартин Петров - умното, който 15 г. не погледнал банковата си сметка и го окрадоха, защото “Държавата е виновна, закони няма”!? Тези ли ще правят промени и реформи? Глупости. Михайлов е зле, но тези са поне два пъти по-зле.
  • 67 Без интересен лицемер

    2 1 Отговор
    Къде отива, не че съм за,, перуката,,.. всички са еднакви, но този вече наистина, не става нищо от него, който има пари, те са, си негови....!
  • 68 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    0 1 Отговор
    ИЗЧАКАЙ МАЛКО НА ОПАШКАТА ЗА КЕЛЕПИР.
    ВЗЕЛ СИ СЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО - ЧАКАЙ ПРЕДИ ТЕБЕ ИМА ДРУГИ.
  • 69 Перо

    3 2 Отговор
    С кандидатурата си, цървула Бербатов върна перукан отново в БФС.
  • 70 Бамбука

    0 0 Отговор
    На времето Лечков беше легенда, народа го аплодираше с право. Колкото до оня разплутия, не си спомням нещо да е дал на футбола, освен участието си в оная групировка. Това което говори Бербатов и сие няма как да го отрекат.
  • 71 Съдийската комисия

    0 0 Отговор
    Пямам нищо против Бе-в Но когата Пирин фалира при Ноков с една негова заплата отбора щеше да бъде спасен той беше сляп и глух