Отидете към основна версия

16 499 49

Георги Атанасов: Нормалните хора знаят, че 11-те гласа на Боби Михайлов са резултат от корупционни схеми

  • георги атанасов-
  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Големият спортен журналист направи изключително критичен коментар за избора на нов президент в БФС

Снимка: БГНЕС

Казусът с президентския пост в БФС продължава да е водеща тема в родния спорт, като атаките срещу преизбрания Борислав Михайлов не спират от всички страни. Едно от най-критичните изказвания идва от един от авторитетите в спортната журналистика у нас - Георги Атанасов, който определи разликата от 11 гласа с Димитър Бербатов, като „резултат от корупционни схеми“.

Дори аз не си представях, че разликата между Михайлов и Митко Бербатов може да бъде само 11 гласа. Това е жесток автогол. Нормалните хора знаят, че тези 11 гласа са резултата на корупционни схеми и на груби фалшификации“, каза Атанасов пред TV+.

Той не пропусна да „захапе“ още Наско Сираков и Кирил Домусчиев за подкрепата им към Михайлов и компания. Журналистът смята, че собственикът на Левски е „компрометирал доброто си футболно име“, като е поставил личните си отношения с бившия си съотборник над интереса на собствения си клуб. Босът на Лудогорец пък е обвинен в дългогодишен конфликт на интереси от времето, в което бе собственик и на „Нова Броудкастинг Груп“ и на практика с позицията си в Изпълкома на БФС вземаше решения за дяловото разпределение на телевизионните права в Първа лига.

И най-неподготвен да е, Митко Бербатов ще е милион пъти по-полезен за футбола ни от Михайлов“, допълни Георги Атанасов, за да изрази подкрепата си за бившия нападател на Манчестър Юнайтед.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 110 гласа.

Свързани новини