Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 09:30 16 426 49

Георги Атанасов: Нормалните хора знаят, че 11-те гласа на Боби Михайлов са резултат от корупционни схеми

  • георги атанасов-
  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Големият спортен журналист направи изключително критичен коментар за избора на нов президент в БФС

Георги Атанасов: Нормалните хора знаят, че 11-те гласа на Боби Михайлов са резултат от корупционни схеми - 1
Снимка: БГНЕС

Казусът с президентския пост в БФС продължава да е водеща тема в родния спорт, като атаките срещу преизбрания Борислав Михайлов не спират от всички страни. Едно от най-критичните изказвания идва от един от авторитетите в спортната журналистика у нас - Георги Атанасов, който определи разликата от 11 гласа с Димитър Бербатов, като „резултат от корупционни схеми“.

Дори аз не си представях, че разликата между Михайлов и Митко Бербатов може да бъде само 11 гласа. Това е жесток автогол. Нормалните хора знаят, че тези 11 гласа са резултата на корупционни схеми и на груби фалшификации“, каза Атанасов пред TV+.

Той не пропусна да „захапе“ още Наско Сираков и Кирил Домусчиев за подкрепата им към Михайлов и компания. Журналистът смята, че собственикът на Левски е „компрометирал доброто си футболно име“, като е поставил личните си отношения с бившия си съотборник над интереса на собствения си клуб. Босът на Лудогорец пък е обвинен в дългогодишен конфликт на интереси от времето, в което бе собственик и на „Нова Броудкастинг Груп“ и на практика с позицията си в Изпълкома на БФС вземаше решения за дяловото разпределение на телевизионните права в Първа лига.

И най-неподготвен да е, Митко Бербатов ще е милион пъти по-полезен за футбола ни от Михайлов“, допълни Георги Атанасов, за да изрази подкрепата си за бившия нападател на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 110 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    30 119 Отговор
    Че от перуката нищо не става е факт, но тоя болен армеец не знае ли , че за такива твърдения може да има предявен иск за клевета. Ако не може да го докаже ще осигури достатъчно къшони с къркане за перукан.

    Коментиран от #29

  • 2 Герак Митко

    22 52 Отговор
    Не са 11, а 211.
  • 3 По отношение

    163 5 Отговор
    на Домусчиев - един несъвсем футболен въпрос, който обаче има много дъблок смисъл - къде са регистрирани корабите на "Български" морски флот, "там" не е ли офшорна зона? И какви данъци за България влизат от тази схема?

    Коментиран от #14, #15, #18

  • 4 Anonim

    9 13 Отговор
    Аз и хората около мен ме имат за нормален такова нещо сега чувам
  • 5 Боко

    106 11 Отговор
    Много точен коментар!
  • 6 Хр. Стоичков

    24 44 Отговор
    Кои нормални хора бе, тези които влиза ха в тоалетните за пари и учудиха дори и теб, че разликата е само 11 гласа.
  • 7 123

    12 132 Отговор
    Ами то се разбра кои са раздавали пари по кенефите :) Лечков го каза :) Берболина доста явно се е отръскал за тези 230 гласа :) :) :) Да не надяваме, че и Стилянка и Мартинка са помогнали, че да няма фалити :) Апрокуратурата да провери и дали братчето на Берболина не се е завъртял там, че ...белото кара хората да губят разсъдака си :)

    Коментиран от #10, #47

  • 8 Те онези

    40 8 Отговор
    3 от запаса не са давали?!Ич!
  • 9 Пучо Капучо

    131 11 Отговор
    Нормалните хора също така знаят, че Михайлов и Лечков са за прокуратурата, а не за властта. А тия от Изпълкома...половината от тях са за разстрел. А Насо Гъ.зъ, че се изложи, изложи се, но...там женските имат главната дума.
  • 10 Бе тези

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Са циций.Големи.

    Коментиран от #12

  • 11 Боби

    20 108 Отговор
    ЦСКАрите беснеят и не виждат очевидни неща.
    1. Бербатов няма 1 ден трудив стаж на управленска позиция.
    2. Всички ЦСКАри казват Митко президент сякаш от БФС зависи клуба им? Защо не кажат Бербатов да стане Изпълнителен директор на ЦСКА нали е толкова добър ще ги вкара в ШЛ че и на филал ще играят.
    4. Бербатов предаде България, Христо Бонев ходи на крака да го моли да се върне в национала, но Бербатов видя че няма пари в национала щото няма да се класираме и предпочете да не се контузи.
    5. Бербатов спечели тези гласове в благодарение на Красен Кралев който стои зад Бербатов и иска да усвои парите от УЕФА.
    6. ЦСКА да кажат едно единствено нещо с което Михайлов е ощетил точно ЦСКА едно единствено??? Аз ще кажа че им направи ново първенство да играят в А група, когато искат им отлага мачове играят като гости на армията, даде им да пускат 10 бонговци да се класират в Европа кажете хора какво не направи Михайлов за вас?

    Коментиран от #16, #28

  • 12 123

    14 54 Отговор

    До коментар #10 от "Бе тези":

    Не са циции! :) нали ГЕРБ ги подкрепят, а се оказа, че едни милиардиса раздадени на определени фирми и то без да работят :) На държавната пара Берболина и останалата бройка от тримата глупаци не са циции :) Милите! Толкова страдат, че от първия опит не успяха да се докопат до мангизите :) Стилиянка доста подпухнал ми се вижда, а Мартинка пък съвсем брадясва! :) Явно мангизите намаляват :)
  • 13 Настрадин Ходжа

    9 38 Отговор
    На калпава ракета космоса й е , а на помака и вълната му пречи!!!
  • 14 Истина

    17 46 Отговор

    До коментар #3 от "По отношение":

    Именно и затова питам защо обвинявате Михайлов???
    Бойко Борисов направи Домусчиев МИЛИАРДЕР!!! Е този милиардер има много пари и направи от Лудогорец силен отбор. Кой болен ЦСКАР ще си сложи ръка на сърцето и ще каже че до тази година Лудогорец не беше най-добрият отбор в БГ???
    Но за това не е виновен Михайлов че Домуса има милиарди виновен е друг.
  • 15 гост

    34 2 Отговор

    До коментар #3 от "По отношение":

    Искаш да са тука? Да има за крадене повече? Аз поне като си плащам данъците през гърба се цепя от яд , като знам къде отиват.
  • 16 Левски 1914

    17 34 Отговор

    До коментар #11 от "Боби":

    Стига си писал това цска то ФАЛИРА няма го , а този Георги Атанасов се утрепа да хвали Борисов и Кралев като докараха Литекс - Етрополе в София по ливе спорт. Сега при Крум Савов плюе по Борисов оранжевите фенове не цнаят какво искат.

    Коментиран от #24

  • 17 Го4о

    11 54 Отговор
    От колко отбора Бербатов е изгонен? За националния и позорното гонене от Гърция знам!?!? За един приятел питам.

    Коментиран от #19, #37

  • 18 Съдията Дред

    42 3 Отговор

    До коментар #3 от "По отношение":

    То заради това България изгуби правото си на търговски морски флаг, паднахме под минимума. Такъв флаг имат всички членове на ЕС, включително и тези , без излаз на море. Но ние го загубихме.
  • 19 Бе те

    7 27 Отговор

    До коментар #17 от "Го4о":

    И сиганите от Индия го изгониха.
  • 20 Дъгето

    8 39 Отговор
    Абе помните ли, че Бербо искаше да строи в Борисовата и не му разрешиха. Проекта беше за 30 мил. За това сега се пробва през БФС.
  • 21 несъучастник

    18 1 Отговор
    защо участвате тогава в корупционните схеми и ги поддържате в "кондиция", ами просто ги бойкотирайте! същото е и с парламентарните избори!
  • 22 Не се нрави, писаното от мен, но!

    7 14 Отговор
    Всичко поскъпва, живота ни застрашен от коварна зараза covid-19, нищо хубаво пред нас, те вият като "над умряло" за умряло. Имали сме и щастливи дни! Възклицанието "Господ е Българин" заради Костадинов, Пенева.чета!
  • 23 Смешници

    5 11 Отговор
    Тези "футболни" терзания, са такава миша тупортия, че не заслужават и този ред коментар!
  • 24 Бай Стою касапина

    13 7 Отговор

    До коментар #16 от "Левски 1914":

    Май ти не "цнаеш" на кой свят се намираш?Иди си налей една чаша с вода и си изпий хапчетата.

    Коментиран от #25

  • 25 Левски 1914

    6 18 Отговор

    До коментар #24 от "Бай Стою касапина":

    Объркал съм буквите какво толкова е станало? Какво ще кажеш за това дето казва много уважавания професор Александър Томов, че на армията е Литекс – Етрополе?
  • 26 boyde

    3 19 Отговор
    Абе стига с тези мантри - "както всички знаем", "широко известно в обществото", "всички нормални хора знаят"... Ако имате нещо конкретно - факти, имена, записи със специални средства, присъди - давайте! А така само "отдалече всички виждаме и разбираме, че плачете от завист и безсилна яд".
  • 27 боро

    4 26 Отговор
    Абе Г.А. я кажи пак за автогола на Легендата, ти това си знаеш само , комунист - чорбар скапан.
  • 28 безпартиен

    29 1 Отговор

    До коментар #11 от "Боби":

    Когато направиха Михайлов шеф на БФС имаше толкова трудов стаж като ръководител,че направо се беше прегърбил от работа?!Но у нас е така от години-правят го началник и той се учи да управлява в "движение"!Основното са парите и нека поне това стане ясно на всеки!Какви са заплащанията годишно/заплати,премии,бонуси и т.н/ на президента на БФС,на членовете на УС,съдийски комисии и всичко на заплата там!Такива въпроси без отговор са валидни за всяка спортна федерация!!!!Отговорите са тайна,защото тези федерации са превърнати в "хранилки" за успели и не толкова успели спортисти!!!!
  • 29 НЯМАМЕ ФУТБОЛ

    33 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    МАФИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕБОРЕНА! КОЛКО ГОДИНИ СА СЕ ВКОПЧИЛИ В ПАРИТЕ , А НЕ ВИЖДАТ НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР КАК СЕ ОБЕЗЛИЧИ НАПЪЛНО!
  • 30 Начело с перука, НЯМА СПОЛУКА !

    28 3 Отговор
    Футбола ни е дотука, докато не изхвърлим боклука ! Също и с Наско, пълно фиаско !
  • 31 Manchester United

    23 5 Отговор
    Плътно сме зад Берба!
    Кристиано Роналдо.
  • 32 Бибитко

    29 2 Отговор
    Във всяка друга нормална страна такива недоразумения като Бойко Борисов и Борислав Михайлов щях да са абсолютно невъзможни! Но тук корумпираните феодали са толкова здраво свързани с властта, че не позволяват никакви реформи и никакъв прогрес. Наско Сираков бил приятел с Перуката и затова не можел да гласува против него. Тоест, "зетьо-шуро-баджанакизма", за който пише Захарий Стоянов продължава да разяжда всички процеси в България. И докато на това порочно явление не бъде сложен край, ще бъдем свидетели на лъжи и фалшификации, както се случи и с "преизбирането" на подалия оставка, но "размислил" Борислав Михайлов. Трябва да си много жалък и незначителен човек, за да смяташ, че подобно поведение е нормално!

    Коментиран от #43

  • 33 Боби, Лечков,Емо, Венци,Домуса....

    25 2 Отговор
    Вече са голяма погнуса....
    Трябва Митко яко да ги раздруса...
  • 34 Глас от Liverpool, England :

    22 2 Отговор
    Да гласуваш за перука и тиква е много голям грях! Пошепна ми го Мо Салах!
  • 35 Двуликия Янус

    13 1 Отговор
    Само тук има две цска,това го няма даже в Москва?! Що така ?! Да каже Перуката !
    Царско село, Витоша Бистрица...Боже !
    Кви отбори !
  • 36 Христо Илиев - Патрата

    16 2 Отговор
    ЛЕВСКИ беше силен, когато бе цивилен!
    Върнете стария ни "син" отбор!
    Вън на Боби и Боко! Унищожили футбола у нас!
  • 37 ГОГО

    8 7 Отговор

    До коментар #17 от "Го4о":

    И аз да попитам защо беше сложен Бербо да играе в публиката на финала за шампионска лига ???
  • 38 1234

    2 0 Отговор
    Че как
  • 39 Машала

    9 0 Отговор
    И ненормалните го знаят .
  • 40 Петър Жеков

    6 8 Отговор
    Нормално е другарю Атанасов, хората да знаят, че Борислав Михайлов даде ЦСКА на Литекс и Гриша Ганчев/ФАКТ/, за което хора като вас просто да млъкнат и вечно да са му благодарни!
  • 41 МАКЕ ГЯВОЛ

    6 10 Отговор
    И БИРБАТОВ И МИАЙЛОВ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ САМО ДЕТО НА БИРБАТА ОЧИТЕ СА МУ МНОГО БЛИЗО ЕДНО ДО ДРУГО - ДЕМЕК ВЕЖДУ ТЯХ МОЗЪК НЯМА А И ГЛАВАТА МУ Е МНОГО МАЛКА ЗА ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ ЧЕ Е УМЕН ! ТОЙ ОБАЧЕ Е БАЯ ХИТЪРЗА ДА БАЛАНСИРА ТЪПОТАТА СИ , ЗАТОВА НЕ ИГРАЕШЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДА НЕ СЕ ИЗМАРЯ !
  • 42 Стоичков

    14 2 Отговор
    Боби и Лечков са най - отвратителните хора във футбола
  • 43 Ха ха

    15 1 Отговор

    До коментар #32 от "Бибитко":

    За всеки случай,след избора,Насо каза,че не бил доволен от хората в новия Изпълком.Може би защото очакваше него,лизача, да го дотътрят до върха.
  • 44 Кракра

    0 2 Отговор
    Внукът на Сталин и кандидат-депутат във Враца от комунягите :-)
  • 45 незнайко

    6 0 Отговор
    Корупционни или не нали го избраха !!! Същото е и в цялата ни политика !!!
  • 46 Тарзан

    0 4 Отговор
    Тоз болен оранжев мозък не мога да го дишам. Мястото му е към Карлъково.
  • 47 Хмм

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Ако са раздавали, прокуратурата да разследва.Лечков да докаже къде,как,какво,кога..... Инак прокуратурата да го разследва и него за уронване на престиж на противника и лъжи.А знаем Лечков каква изм ет е .Единствения път когато ме зарадва бе 94 срещу Германия.От както спря футбола само пропада на долу.
  • 48 ИСТИНАТА

    0 3 Отговор
    Да, така е, много Сте ПРАВ "Другарю" Атанасов, хайде сега ОБЯСНЕТЕ каква е "ЗАСЛУГАТА" на Боби за ФАЛИТА на ЦСКА на 09.09.2016г и СЪТВОРЯВАНЕТО на НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "цска ТИРЕ софия"?! С какво "ПОМОГНА" ТОЙ????
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.