Отидете към основна версия

4 418 22

„Дълговете на Левски вече са над 33 млн., докато Мъри прибира по 30 хил. на месец“

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • петър курдов-
  • наско сираков

Бивш нападател на „сините“ се изказа много остро срещу настоящото ръководство на клуба

Снимка: БГНЕС

През последните седмици свикнахме с похвалите към Наско Сираков и Станимир Стоилов за работата им в Левски, но те са незаслужени, според един от бившите играчи на клуба - Петър Курдов. Той дори разкри, че дълговете продължават да се трупат, докато заплатата на треньора придобива колосални за българските стандарти размери.

Задълженията се трупат и доколкото имам информация те вече са над 33 милиона лева… Какво доказваме? Колко са велики Наско Сираков и Мъри? А отборът е на същото място“, каза Курдов пред „Тема Спорт“.

Той смята, че ситуацията е такава, каквато е, и Левски продължава да върви към пътя на несъстоятелността. Но, вместо да се търси спасител в лицето на Стоилов, Курдов е категоричен, че Живко Миланов е трябвало да остане начело, за да трупа опит и да се опита да възроди отбора, когато бъде изваден от професионалния футбол.

Мъри взима 15 000 евро заплата, а в същото време служителите и футболистите три-четири месеца не са получавали пари. Как за този велик треньор има, а за другите - не? Никаква промяна няма и по-зле става“, продължи с разкритията си бившата звезда от „Герена“.

Левски инкасира 3 загуби, 2 равенства и само 2 победи под ръководството на Мъри, откакто той се завърна, което служи в подкрепа на думите на Петър Курдов.

Той допълни, че с наличния ресурс това са възможностите и просто се отлага неизбежното за клуба.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.

Свързани новини