Отидете към основна версия

2 629 0

Левандовски отново се отчете с хеттрик срещу Бенфика, а Дибала най-накрая пак блести за Ювентус

  • байерн мюнхен-
  • ювентус-
  • робърт левандовски-
  • бенфика-
  • шампионска лига-
  • пауло дибала

„Баварците“ и „бианконерите“ си подсигуриха местата на елиминациите в Шампионската лига

Снимка: БГНЕС

Робърт Левандовски продължава да тероризира защитниците навсякъде, където се появи, като този път потърпевши отново бяха бранителите на Бенфика в Шампионската лига. Полякът вкара хеттрик за успеха с 5:2 за Байерн Мюнхен, макар и да изпусна дузпа в срещата.

Лева оглави голмайсторската надпревара в турнира със своите попадения тази вечер и вече има 8 в четирите си изяви за „баварците“.

В друг от интересните мачове Пауло Дибала най-накрая заблестя по познатия начин с двата си гола за Ювентус в успеха с 4:2 над Зенит Санкт Петербург. Аржентинецът бе диригентът за „старата госпожа“, като добави и асистенция за Алваро Мората.

„Старата госпожа“ си гарантира също мястото на 1/8-финалите в Шампионската лига, но проблемите в защита на Масимилиано Алегри започват все повече да тежат.

В останалите срещи от днес Волфсбург победи Ред Бул Залцбург с 2:1, Малмьо отстъпи с 0:1 на Челси, Аталанта и Манчестър Юнайтед не се победиха след 2:2 в Бергамо, Виляреал не остави шанс на Йънг Бойс с 2:0 на испанска земя, Динамо Киев загуби от Барселона с 0:1 и Севиля допусна пълен обрат до 1:2 с френския Лил.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини