Отидете към основна версия

2 675 9

НКП на Левски към феновете: Не сядайте на седалките на модерния стадион „Славия“, ако сте от категорията на Чичо Венци

  • славия-
  • левски-
  • венци стефанов

От фенската организация заподозряха намерението на собственика на „белите“, че иска да ги обвини, ако седалките не издържат

Снимка: БГНЕС

Славия приема Левски в дербито на поредния кръг от Първа Лига, като се очаква домакините да допуснат фенове със „зелени сертификати“ по трибуните. Решението гостуващата агитка да бъде настанена в сектор със седящи места накара една от фенските организации да напише провокативен коментар по темата.

Седалките са стари и наистина лесно чупливи. Призоваваме ви да внимавате и да не даваме повод за критики след мача, а и най-вече за санкции спрямо клуба ни. Левски няма нужда от това. Най-просто казано, хората с нормално телосложение да внимават със седалките, а тези които са от категорията на Чичо Венци да не сядат“, написаха от Националния клуб на привържениците на Левски София (НКП) в профила си във Facebook.

От фракцията дори написаха в кавички, че стадион „Славия“ е „модерен“, визирайки липсата на освежителни ремонти от дълго време на трибуните.

Чичо Венци явно държи да сме на седалките, за да има повод да каже нещо пред любимите му микрофони“, гласи още публикацията.

„Най-старото дерби“ ще се проведе на 6 ноември (събота) от 17:30 часа.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини