Отидете към основна версия

1 479 4

Боят между агитките излезе солено на ЦСКА и Локомотив

  • цска-
  • локомотив пловдив

Дисципът се произнесе и резултатът едва ли ще се хареса на двата щаба

Снимка: БГНЕС

ЦСКА и Локомотив София получиха тежки наказания за боя между феновете си по време на дербито миналия уикенд. Заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС бе отложено с няколко дни, но резултатът никак няма да се хареса на ръководствата на двата гранда.

„Армейците“ ще се наложи да изиграят следващите си две домакинства пред празни трибуни и в допълнение ще платят 15 300 лв. финансова санкция.

„Смърфовете“ пък ще бъдат лишени от подкрепата на домакинските си привърженици в един мач, а санкцията ще бъде в размер на 5 000 лв.

Припомняме, че двете агитки си спретнаха бой със седалки и други предмети на стадион „Българска армия“ миналия уикенд, като дори ултрасите на домакините нахлуха на пистата, за да прекосят дължината на стадиона и да влязат в пререкание със своите гости.

В резултат началото на срещата бе отложено с няколко минути, а полицията трябваше да влезе на стадиона, за да укроти страстите и да предотврати по-тежките последствия.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Расистки скандал в ЦСКА!

    Грозни расистки обиди разкри френското крило на ЦСКА Йоан Баи. Футболистът на "червените" е бил атакуван от запалянко на тима с брутални оби ...
    07.11.2021
    2 921
    26