Отидете към основна версия

1 848 7

Тото Волф: Хамилтън няма какво да доказва. Той се конкурира с млад и талантлив пилот

  • тото волф-
  • люис хамилтън-
  • макс верстапен

"Цялата тема за напрежението е пълна глупост. Когато влизаш в колата, опитваш да се представиш възможно най-добре", коментира шефът в Мерцедес

Снимка: EPA/БГНЕС

Шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф определи коментарите за напрежение в битката с Ред Бул за титлата във Формула 1 като "пълна глупост". Лидер във временното класиране преди неделното състезание за Гран При на Мексико е пилотът на Ред Бул Макс Верстапен, а с 12 точки изоставане на второ място е седемкратният световен шампион Люис Хамилтън от Мерцедес.

"Цялата тема за напрежението е пълна глупост. Когато влизаш в колата, опитваш да се представиш възможно най-добре. Това е нещо, което си правил цял живот", заяви Волф.

"Понякога правиш грешки, понякога не, но това се отнася и за отборите. Ако не си подготвен психически, не би стигнал до Формула 1. В случая говорим за двама пилоти, които притежават изключителен талант", добави той.

"Единият е седемкратен световен шампион и единственият със 100 победи във Формула 1, който няма какво да доказва. Той се конкурира с млад, талантлив пилот, който разполага с добра кола. Това е битката в момента и това се харесва на феновете по пистите и по целия свят", завърши австриецът.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини