Отидете към основна версия

7 164 12

Бой, червени картони, играч в "Пирогов" и нов скандал на български мач

  • футбол-
  • мач-
  • бой-
  • футболисти

Причина за острата конфронтация стана хулаганска постъпка на играч от тима на гостите, който буквално нокаутира противников футболист

Страхотен скандал стана причина за прекратяването на мач от Северната АОГ на столицата, предава "Витоша нюз". Срещата Кремиковци – Враждебна така и не завърши, след като на терена в 41-ата минута настана масово меле, в което се включиха почти всички играчи и от двата отбора.

Причина за острата конфронтация стана хулаганска постъпка на играч от тима на гостите, който буквално нокаутира противников футболист. Това се случи след нарушение на последния, с което предизвика гнева на Йордан Петров. Той налетя на Пламен Горанов и му нанесе удар в лицето. Последва масово меле, а главният съдия Петър Николов беше принуден да прекрати мача. Реферът все пак успя да даде два червени картона – на Петров и на играч от Кремиковци, който беше пък най-активен в разправията.
Инцидентът се случи при резултат 0:1, като голът на Враждебна беше от дузпа.

Потърпевшият Горанов беше откаран в "Пирогов" и заплаши да съди побойника. Съдийската бригада и делегатът Десислава Ралкова написаха доклад по случая и сега предстои СТК и ДК на ЗС на БФС да вземат решения през седмицата.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.

Свързани новини