Отидете към основна версия

2 130 13

Гонзо: Винаги е приятно да победиш ЦСКА

  • георги иванов-гонзо-
  • локомотив пловдив-
  • цска

Спортният директор на Локомотив Пловдив коментира успеха над „армейците“ от преди седмица и половина

Снимка: БГНЕС

Георги Иванов-Гонзо е един от анти-героите за привържениците на ЦСКА още от дните, когато защитаваше цветовете на Левски в дните си на футболист, и по тази причина думите му винаги са в състояние да предизвикат страсти сред „червената“ агитка.

ЦСКА е голям отбор и винаги е удоволствие да го победиш, без значение като футболист или като директор“, каза директорът на Локомотив Пловдив пред Diema Sport по повод успеха с 1:3 на „Българска армия“ преди седмица и половина.

Гонзо коментира и финансовото състояние на клуба си след изгубения основен спонсор преди няколко седмици, като заяви категорично, че до сега не е имало забавяне на заплатите. Това е нещо, с което малко клубове в родния елит могат да се похвалят през последните години.

Иванов похвали и работата на Александър Тунчев в ролята му на старши-треньор и обяви категорично, че не е имал планове да го замества на поста.

Локомотив Пловдив в момента е на 8 място в класирането на Първа Лига, а за Купата на България ще играе отново срещу ЦСКА през идния март.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини