Отидете към основна версия

2 000 0

Лотар Матеус посочи своите фаворити за Шампионската лига

  • лотар матеус-
  • шампионска лига-
  • челси-
  • ливърпул-
  • манчестър сити

Германецът е впечатлен от представянето на английските грандове

Снимка: БГНЕС

Лотар Матеус може и никога да не е печелил Шампионската лига в кариерата си на футболист, но през годините е имал възможност да мери сили с най-добрите в света и дори на два пъти да стига до финалното стъпало, но да се примирява със сребърните медали. И все пак носителят на „Златната топка“ от 1990 г. по традиция е един от най-интересните анализатори в съвременния футбол. The Sun се среща с него, за да го разпита за прогнозата му през настоящата кампания в „турнира на богатите“.

За мен фаворитите в Шампионската лига са Челси, Ливърпул, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен. Барселона има своите проблеми, а Атлетико Мадрид продължава да е опасен отбор, но очевидно не са от нивото на Ливърпул или Ман Сити“, каза Матеус.

Германецът пренебрегна възможността титлата да се завърне за пореден път в ръцете на Реал Мадрид, въпреки че Карло Анчелоти нееднократно е доказвал как се печели трофеят. ПСЖ също е извън сметките на легендата, а Манчестър Юнайтед изобщо не влиза в сметките, независимо от присъствието на Кристияно Роналдо в отбора.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини