Отидете към основна версия

4 298 5

Силвестър Сталоун: Долф Лундгрен ме прати болница при снимките на „Роки IV“ (ВИДЕО)

  • силвестър сталоун-
  • роки-
  • долф лундгрен

Актьорът признава, че е прекарал няколко дни в интензивно отделение след боя им

Снимка: БГНЕС

„Роки“ е може би най-известната спортна поредица в историята на киното, а причината е, че освен актьори звездите са и отлични атлети. Но през 1985 г. спортната злоба надделява над актьорската игра, защото при снимките на „Роки IV“ Долф Лундгрен изпраща Силвестър Сталоун в болница.

Първото нещо, което снимахме, беше моята поява, после неговата, а след това представянето ни, а тогава се контузих в бойната сцена, за да ме откарат в интензивното в Калифорния от Канада“, споделя Сталоун в YouTube подкаста си, цитиран от People.

Историята отдавна се разнасяше като мит в Холивуд, но сега получи потвърждение от устата на потърпевшия.

Лундгрен по онова време е в пика на своята физическа форма. Той има черен колан 4 дан по куокошин карате и тъкмо е оставил зад гърба си кариерата на телохранител.

Е, той ме разби. Тогава не го усещах, но вечерта сърцето ми започна да оттича. Вдигнах кръвното до 260 и си отивах към ангелите. След това се осъзнах в спешното. Бях в спешното отделение, обграден от сестри, а ме очакваше да се завърна и да довършим боя“, каза още 75-годишният „Слай“.

„Роки IV“ може и да не достига до висините на първия филм, но си остава една от емблемите на спортното кино, благодарение на страхотната физика, която демонстрираха Силвестър Сталоун в ролята на Роки Балбоа и Долф Лундгрен като Иван Драго.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини