12 Ноември, 2021 14:15 4 250 5

Силвестър Сталоун: Долф Лундгрен ме прати болница при снимките на „Роки IV“ (ВИДЕО)

  • силвестър сталоун-
  • роки-
  • долф лундгрен

Актьорът признава, че е прекарал няколко дни в интензивно отделение след боя им

Силвестър Сталоун: Долф Лундгрен ме прати болница при снимките на „Роки IV“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

„Роки“ е може би най-известната спортна поредица в историята на киното, а причината е, че освен актьори звездите са и отлични атлети. Но през 1985 г. спортната злоба надделява над актьорската игра, защото при снимките на „Роки IV“ Долф Лундгрен изпраща Силвестър Сталоун в болница.

Първото нещо, което снимахме, беше моята поява, после неговата, а след това представянето ни, а тогава се контузих в бойната сцена, за да ме откарат в интензивното в Калифорния от Канада“, споделя Сталоун в YouTube подкаста си, цитиран от People.

Историята отдавна се разнасяше като мит в Холивуд, но сега получи потвърждение от устата на потърпевшия.

Лундгрен по онова време е в пика на своята физическа форма. Той има черен колан 4 дан по куокошин карате и тъкмо е оставил зад гърба си кариерата на телохранител.

Е, той ме разби. Тогава не го усещах, но вечерта сърцето ми започна да оттича. Вдигнах кръвното до 260 и си отивах към ангелите. След това се осъзнах в спешното. Бях в спешното отделение, обграден от сестри, а ме очакваше да се завърна и да довършим боя“, каза още 75-годишният „Слай“.

„Роки IV“ може и да не достига до висините на първия филм, но си остава една от емблемите на спортното кино, благодарение на страхотната физика, която демонстрираха Силвестър Сталоун в ролята на Роки Балбоа и Долф Лундгрен като Иван Драго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталоун

    12 2 Отговор
    Велик актьор,велик сценарист,велики филми оставящи спомени у много поколения.Моите уважения.
  • 2 някой

    5 2 Отговор
    НВО тази година почетоха филма,давайки на няколко пъти всички серии в един ден.Всъщност филма става уникален с превъзходната игра на Сталоун в ,,Роки Балбоа" , ,,Крийд"и Крийд-сърце на шампион" Както казва самия той: Това не е филм за бокс,а за възхода и падението,както и една прекрасна любовна история..." Няма такъв филм с такава атмосфера,особено сцената в която Слай тръгва да бяга през града и стотици деца и младежи хукват след него.Истината е че реално децата статисти са само първата групичка от 7-8, но без да очакват,отвсякъде тръгват да бягат след тях и са снимачния екип се е видял в чудо.
  • 3 Тъпи Мисирки

    1 0 Отговор
    "ме прати болница"
  • 4 Тукати

    1 0 Отговор
    То изобщо между двамата не може и да става въпрос за истински бой, защото наистина ще види ангелите!
  • 5 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Същото , за върхова физическа и спортна форма , може да се каже и за друга звезда и ЮНАК от класа - нашият любим Бойко ! Вижте снагата му , излъчването , масата му , че и колат по карате има ! Защо го пропускате ?