Отидете към основна версия

5 299 13

Легенда на ММА се надъха за битката с Кубрат Пулев

  • мма-
  • франк мир-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Независимо дали побеждавам, губя или завършвам наравно, никога не може да се каже, че не съм приемал предизвикателството да се изправя; срещу най-добрите възможни съперници

Легендата на ММА Франк Мир направи кратък коментар в социалните мрежи за предстоящия си дуел със смесени правила срещу Кубрат Пулев, който ще оглави галавечер на организацията "Трилър" под наслов "Triad combat".

"Независимо дали побеждавам, губя или завършвам наравно, никога не може да се каже, че не съм приемал предизвикателството да се изправя; срещу най-добрите възможни съперници. През цялата ми кариера е било така. И дори времето ми като състезател да изтече скоро, ще продължа в същия дух и ще продължа да приемам нови предизвикателства. Мир срещу Пулев", е написал бившият двукратен шампион на UFC.

В снимка към публикацията си американецът е изброил съперниците си в хода на забележителната си кариера в ММА и в частност UFC, като накрая е поставил и името на Кубрат Пулев.

В списъка му можем да намерим имена като Брок Леснар, Мирко Кро Коп, Жуниор дос Сантос, Даниел Кормие, Алистър Овърийм, Фьодор Емеляненко и други.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини