Отидете към основна версия

1 161 0

Отново ЦСКА срещу Левски на леда

  • цска-
  • левски-
  • вечното дерби-
  • хокей

„Армейците“ триумфираха с категоричното 20:4 в първия мач

Снимка: Circle Media

Сблъсъкът между ЦСКА и Левски е един от акцентите на втория кръг от националния шампионат по хокей на лед. Мачът ще се играе днес от 20:30 часа в Зимния дворец и ще се излъчва пряко по B1B Box.

ЦСКА спечели по-рано тази седмица с 11:3 гостуването си на Славия, а за Левски този мач е първи за седмицата. Първата среща между ЦСКА и Левски, играна на 19 октомври, завърши 20:4 за ЦСКА.

След мача със Славия имаме един наказан – Димитър Касабов. Смятам, че превъзхождаме Левски и победата е задължителна за нас. Ще се пробваме да направим някои промени в нападение, да променим облика на нападателните тройки, ще пробваме крилата като централни нападатели и един от нападателите ще играе като защитник. Планираме да дадем почивка на титулярния ни вратар Иван Стойнов, ще го сменят Петър Николов и Калоян Стоянов“, заяви треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

Най-важното за нас е, че всички в отбора са здрави. Но все още ние сме отборът с най-малко играчи. Залагаме на по-младите хокеисти и отново ще очакваме от 15-годишния Лазар Стефанов да играе силно и да вкара гол. Предполагам, че ЦСКА ще са малко уморени, това им е втори мач тази седмица и може би ще са нервни, тъй като ще искат бързо да ни вкарат гол, ще видим как ще използваме това“, допълни треньорът на Левски Иво Николов.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини