Отидете към основна версия

2 968 3

Юрген Клоп се замеси в скандал

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • скандал-
  • арсенал

Мисля, че това е обида за играчите, феновете и хората на този континент и смятам, че им дължите извинение

Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се замеси в скандал, след като нарече Купата на Африка малък турнир след победата с 4:0 над Арсенал. Това изказване не остана незабелязано от журналисти от африканския континент и предизвика неизбежна реакция на вчерашната пресконференция след петата поредна победа на мърсисайдци в Шампионската лига с 2:0 над Порто. Клоп бе попитан конкретно да обясни какво точно е имал предвид с това твърдение.

“Мисля, че това е обида за играчите, феновете и хората на този континент и смятам, че им дължите извинение”, заяви журналистът Охора Бабатунде от африканска медия, който го обвини, че не би използвал такова определение по повод Европа.

“Не съм имал това предвид, това дори не е близо до идеята в съзнанието ми. Не съм искал да говоря за Купата на африканските нации като за “малък турнир” нито за Африка като за малък континент. Просто губим най-добрите си играчи. Това не е родният ми език, така че можете да ме разбирате погрешно”, опита да обясни германецът.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Сериозен скандал в Берое

    Сериозен скандал е назрял в Берое по време на паузата в първенството. Нападателят Алиун Фол е пътувал до Париж, без да получи разрешението нито на ста ...
    25.11.2021
    3 449
    2
  • Капитан на Арсенал намекна за напускане

    Един от капитаните в Арсенал Гранит Джака намекна за напускане по време на подкаст за Inside Futbol. Швейцарецът е в клуба от 2016 г. насам, но пре ...
    24.11.2021
    1 942
    0