Отидете към основна версия

566 1

Ще се повтори ли сблъсъкът между Георги Величков и Виктор Илиев?

  • сникърс-
  • георги величков-
  • виткор илиев

Двамата са сред водещите майстори в снукъра у нас

Снимка: Circle Media

Победителят в първия турнир от веригата Снукър Гран при Георги Величков и финалистът Виктор Илиев бяха посочени за фаворити от другите участници преди началото на коледния турнир от 20 до 24 декември. Срещите от турнира в зала „Универсиада” ще се излъчват на живо по B1B Box.

Дали обаче Георги Величков и Виктор Илиев се смятат за фаворити?

Искам да се наслаждавам на играта, тъй като играя снукър за удоволствие. Честно казано, едва ли ще успея да играя на същото ниво като на предишния турнир, тъй като сега съм тренирал по-малко“, заяви преди началото на турнира Георги Величков.

Според мен, няма ясно изразен фаворит за турнира. Казвам това с оглед на това в каква форма се намираме ние двамата, както и как играят другите участници. Надявам се, че този турнир ще е по-равностоен от предишния. За разлика от предишния турнир нямам никакви очаквания, нямам стратегия, тактика, ще експериментирам. Вече съм много по-търпелив, което сигурно ще се отрази и на играта ми“, допълни Виктор Илиев.

Вторият турнир от веригата Скунър Гран при започва на 20 декември, в него ще участват 10 поканени играчи, разделени в две групи по петима. От всяка група на полуфиналите се класират по двама играчи, а двата полуфинала ще излъчат финалистите. Финалът започва в 12:00 часа на 24 декември.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.