Отидете към основна версия

5 147 15

Звезда от MMA е финансирал кариерата си, доставяйки сексуални удоволствия на други мъже (СНИМКИ)

  • проституция-
  • mma-
  • йошинори хори-
  • хомосексуалист

Японецът е искал независимост, за да преследва мечтата си

Звездата от смесените бойни изкуства в сериите Rizin Йошинори Хори направи любопитно признание в социалните мрежи, разказвайки за зората на своята кариера, когато се е видял принуден да доставя сексуални удоволствия на мъже, научихме от SportLive.

Преди 5 години приятел ми каза, че мога да изкарам пари като мастурбирам в Шибуе. Проучих въпроса и разбрах, че става въпрос за видео за възрастни. Посъветваха ме да си скрия лицето и ми казаха, че няма да бъда разпознат, но после ме излъгаха. Нямах пари, а наистина исках да се занимавам с бойни изкуства. За по-малко от час изкараха 20 000 йени (300 лв.), което си бяха доста пари. Това беше заплатата ми за повече от два дни по осем часа труд. Сега е доста болезнено, когато си спомням, но вече мога да преследвам мечтата си“, написа атлетът в един от профилите си в интернет.

Той споделя още, че не е хомосексуалист, а си пада по жени, но тогава се е видял принуден да направи нещо драстично, за да финансира началото на кариерата си.

Хори има 15 мача в кариерата си до момента, като един от тях дори е за UFC, макар и в загуба с нокаут през 2019 г. от Хаким Давод. Понастоящем той е в серия от 3 последователни успеха.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.

Свързани новини