Отидете към основна версия

1 912 20

ЦСКА победи Динамо Москва в Турция (ВИДЕО)

  • цска-
  • динамо москва-
  • контрола-
  • футбол

Новото попълнение в състава на "армейците" Маурисио Гарсес записа неофициален дебют с гол в 87-ата минута

Отборът на ЦСКА постигна престижна победа с 3:1 срещу Динамо Москава в контролна среща, играна в Белек. Новото попълнение в състава на "армейците" Маурисио Гарсес записа неофициален дебют с гол в 87-ата минута. Преди това Турицов откри резултата от дузпа в 24-ата минута, а точно преди почивката Бисмарк Чарлс удвои преднината на своя тим. Иван Ордец намали изоставането на московчани в 61-ата минута.

Тимът на Стойчо Младенов влезе по-агресивно в мача и още в 3-ата минута пропусна да поведе в резултата. Хубаво центриране на Йомов бе отклонено от Карло Мухар към далечния ъгъл на Лещук, но топката премина встрани от вратата. В 11-ата минута силен шут на капитана на Динамо Москва - Шимански от пряк свободен удар не намери целта.

Отлична атака в 17-ата минута на "червените" матира руската отбрана, но Георги Йомов прати топката право в ръцете на Лещук.

ЦСКА поведе в 23-ата минута от спорна дузпа, отсъдена след единоборство между Вилдсхут и стража на Динамо Москва. Зад бялата точка застана Иван Турицов и хладнокръвно прати топката в мрежата за 1:0.

След попадението руският тим се активизира и в 34-ата минута Мазурин преодоля Юрген Матай и нахлу към вратата на Бусато. С решителен шпагат обаче Турицов изби топката от краката му и предотврати опасността.

В добавеното време на първата част чудесно изпълнен пряк свободен удар от Греъм Кери срещна напречната греда, а дебнещият наблизо Бисмарк Чарлз не сгреши при добавката за 2:0.

На полувремето Стойчо Младенов извърши две промени в състава - под рамката на вратата застана Димитър Евтимов, а Георги Йомов отстъпи мастото си на новото попълнение Маурисио Гарсес.

Динамо намали в 61-ата минута след неразчетено излизане на Димитър Евтимов при центриране от корнер. Иван Ордец го изпревари и и с глава отклони топката в мрежата на ЦСКА - 2:1.

Последваха много смени и в двата отбора, а в състава на ЦСКА се появи новото попълнение Маурисио Гарсес.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини