Отидете към основна версия

5 200 13

Апетитът идва с яденето: Гриша Ганчев вече иска дубъл - титла и купа!

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • купа на българия-
  • шампионска титла-
  • футбол

Ганчев е декларирал пълната си подкрепа за треньорското ръководство начело със Стойчо Младенов

Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е останал много доволен от силното представяне на отбора в четвъртфинала за Купата на България срещу Локо (Пд) (2:0) снощи и е поставил нова цел. Бизнесменът е поискал "червените" да направят всичко възможно, за да запишат дубъл - титла и купа, съобщава NOVSPORT. Ако това се случи, всички в отбора ще получат колосални премии.

Ганчев е декларирал пълната си подкрепа за треньорското ръководство начело със Стойчо Младенов. Очаква се той лично да се срещне с играчите на някоя от последните тренировки и да ги надъха за предстоящото вечно дерби с Левски в неделя. Възможно е футболистите на ЦСКА да играят за големи премии в този мач, който се чака с нетърпение от цяла България.

"Червените" изостават на 4 точки от лидера Лудогорец, но до края на сезона има още 10 кръга. В тях двата ни водещи отбори ще се изправят един срещу друг във финалната шестица. Надеждите на ЦСКА са свързани и с това тимът от Разград да загуби някъде още точки. Що се отнася до турнира за Купата на България, то "армейците" вече чакат своя съперник на полуфинала.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.

Свързани новини