Last news in Fakti

2 Март, 2022 14:43 1 041 0

Нов защитник на Лудогорец: Много съм бърз и имам добра техника...

  • лудогорец-
  • дени групер-
  • футбол-
  • футболист

Това е огромен трансфер и невероятна възможност

Нов защитник на Лудогорец: Много съм бърз и имам добра техника... - 1
Снимка: ludogorets.com

Новият защитник на Лудогорец Дени Групер беше представен официално като играч на „орлите“. Израелецът сподели, че е щастлив от трансфера си при разградчани и се надява да даде всичко от себе си, за да помогне на отбора.

"Много съм щастлив, че съм в Лудогорец. Това е един голям клуб, който се състезава почти всяка година в Европа и това е една сбъдната мечта за мен. Работих много здраво и ще продължа да го правя и ще дам най-доброто от себе си, за да постигнем целта на Лудогорец“.

"Предпочитаната ми позицията е ляв бек, но също така имам много силен десен крак и мога да играя от другата страна. Преди време съм играл и като крило. Мисля, че съм много бърз, имам добра техника, мога да помогна на отбора, когато пресира високо. Ще дам най-доброто от себе си“.

"Както вече казах, Лудогорец е огромен клуб. Добре познат отбор е в Израел, че играе в Европа. Познавам израелски играчи, които са били тук и имат изключително добро мнение за Лудогорец. Това е огромен трансфер и невероятна възможност. Не съм играл в последните 2 седмици заради проблем в предишния ми клуб. Но съм готов и съм на разположение на треньора, тъй като съм тренирал много здраво“, заяви Групер на официалното си представяне.

Нов защитник на Лудогорец: Много съм бърз и имам добра техника...
Снимка: ludogorets.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА