Отидете към основна версия

1 820 13

Феновете на ЦСКА организират масово посещение на НДК

  • цска-
  • фенове-
  • ндк-
  • конгрес-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Използваме тази официална трибуна да се обърнем към широката общественост и всички заинтересовани или незаинтересовани медии

Снимка: БГНЕС

Организираните фенове на ЦСКА от сектор „Г“ призоваха всички привърженици на футбола в България да се съберат в петък (18 март) от 10:00 часа пред НДК, за да организират протест срещу БФС.

Ето какво пише в писмото:
Армейци,

Използваме тази официална трибуна да се обърнем към широката общественост и всички заинтересовани или незаинтересовани медии.

До нас достигна информация, че въпреки широко прокламирания от престъпното управление на БФС "отложен" Конгрес, истината е както винаги съвсем, съвсем друга. На 18.03. неуважаемите господа не просто планират да проведат такъв и са запазили НДК, но е направена и стройна организация екипът на Димитър Бербатов и клубовете, които го подкрепят, да не бъдат допуснати в залата. Очевидно Борислав Михайлов и кликата около него смята, че живее на територията на Северна Корея.

С оглед горенаписаното на "Сектор Г" не му остава нищо друго, освен да организира масово посещение на събитието. Срещата е на 18.03 от 10:00 ч. на Пилоните пред НДК. Призоваваме всеки един от вас, до последния човек, да дойде и да застане рамо до рамо с нас. Разберете, после ще е късно...

Обръщаме се и към всички останали "публики" и фенове на футбола у нас - елате! Нека поне за един ден в годината загърбим всички различия и да се преборим за по-доброто и светло бъдеще на най-великата игра в България. Алтернативата е нейната гибел.

18.03.
10:00 ч.
ПИЛОНИТЕ НА НДК!

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 26 гласа.

Свързани новини