Last news in Fakti

18 Март, 2022 11:30 1 512 2

Разпродадоха Гран При на САЩ във Формула 1 за по-малко от 24 часа

  • гран при на сащ-
  • билети-
  • формула 1-
  • зрители-
  • фенове

Налични остават единствено пропуските за ВИП зоните и за къмпингите

Разпродадоха Гран При на САЩ във Формула 1 за по-малко от 24 часа - 1
Снимка:

Организаторите на надпреварата за Гран При на САЩ във Формула 1 обявиха, че всички билети за трибуните и тревните площи за събитието в края на октомври вече са разпродадени седем месеца преди него.

Ценните хартийки бяха пуснати на пазара в сряда и за по-малко от 24 часа всички 80 000 тридневни билети бяха изкупени от феновете. Налични остават единствено пропуските за ВИП зоните и за къмпингите. На по-късен етап ще бъдат пуснати и еднодневните пропуски, които най-вероятно също ще привършат за отрицателно време.

През миналата година надпреварата за Гран При на САЩ стана най-посещаваното събитие в историята на Формула 1. В рамките на трите дни общо 400 000 човека посетиха „Пистата на Америките“ край Остин.

Една от причините за големия интерес към Формула 1 в Съединените щати е документалната поредица на Netflix – Drive to Survive, чийто нов сезон излезе миналия петък. Именно поради тази причина от тази година САЩ ще приеме два старта, Гран При на Маями, за което билетите отдавна свършиха, ще дебютира на 8 май, а от догодина те могат да станат три. Очаква се към календара да се присъедини и Лас Вегас, където най-вероятно ще се провежда нощно състезание в центъра на Града на греха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пьешу

    1 0 Отговор
    цъ-цъ-цъ! какво предателство към електрическите возила!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.