Last news in Fakti

15 Март, 2022 19:00 4 955 9

„От кого е подписан този бюджет - от баба ти ли?!“

  • петър величков-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Петър Величков недоумява как Борислав Михайлов обяви, че има приет бюджет на БФС, когато не е минал през конгрес

„От кого е подписан този бюджет - от баба ти ли?!“ - 1
Снимка: БГНЕС

Войната в БФС продължава да се разраства, след като днес Димитър Бербатов и екипа му дадоха пресконференция по повод очаквания на 18 март конгрес. Петър Величков междувременно се скри възмущението си от процедурните хватки, които използва настоящото ръководство на съюза, за да протаква избора на нов президент. Той дори се изказа доста цветущо по адрес на думите на Борислав Михайлов, че има приет бюджет.

Проблемът е, че последните години особено след оттеглянето на оставката на Михайлов се нарушава уставът и законът брутално без съобразяване и срам. Постоянни лъжи. Имали си одобрен бюджет, от кого е одобрен този бюджет – от баба ти ли?! Той трябва да бъде одобрен на конгреса“, каза Величков, цитиран от dsport.

Той също така не скри критиката си към съдия Жаклин Комитова, която бави разглеждането по същество на делото срещу отмяната на изборния конгрес. Всички присъстващи на пресконференцията поискаха тя да си направи самоотвод, ако не възнамерява да си върши работата с оглед факта, че документацията е внесена преди повече от месец.

Бербатов обяви, че на 18 март ще присъства в Зала 3 на НДК заедно с Мартин Петров и Стилиян Петров, тъй като в деловодството на Търговския регистър все още фигурира датата за провеждане на конгреса.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предател

    6 21 Отговор
    Каква ерудуция, каква култура лъха от екипа на Бербатов. А този Величков довчера лижеше обувките на Михайлов, но предател с предател се събират.
  • 2 Иван Грозни

    27 5 Отговор
    Има много тикви все още. Някои са с перуки. И си мислят, че са вечни. Крайно време е министъра на спорта да дръпне шалтера.

    Коментиран от #3

  • 3 Затвор

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Грозни":

    Бербатов е с перука, а на Руди мафиота някой друг да не му дръпне шалтера скоро. В затвора го очакват.
  • 4 има ли спортен министър

    16 3 Отговор
    в тази държава да ги маха всички и перуката и екипът му

    Коментиран от #5

  • 5 УЕФА

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "има ли спортен министър":

    Кажи го това на УЕФА, много ще се зарадва. България ще стане Русия на балканите. След футбола може да си назначи баджанака в борбата, шуреят в ските....
  • 6 безпартиен

    12 0 Отговор
    Това,което трябва да научат всички делегати на конгреса и всички български граждани е КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ ПРЕЗИДЕНТА НА бфс,ЗАМЕСТНИЦИТЕ,ЧЛЕНОВЕТЕ НА УС,НА СЪДИЙСКИ КОМИСИИ!!Всички плащания за годината на всички с премии,ДМС!Спортните федерации са превърнати в хранилки за успели и не толкова успели спортисти и номенклатурни кадри на различни партии!!!!Така,че каквото и да Ви говорят,знайте,че става дума за пари!Вашите пари!!!!
  • 7 ГОРСКИ

    12 3 Отговор
    Аз се чудя защо Борисов му каза да си да си даде оставката, а то било за пиянската изцепка до като говореше Борисов по микрофона !!!!!! Излиза че пияници управляват БФС което е много жалко!!!!!!
  • 8 Мекере

    5 15 Отговор
    Берба е дезертьор и предател...СРАМ И ПОЗОР е
  • 9 Перо

    1 9 Отговор
    Не може да има избор за Президент на БФС, между двама боклуци!