Отидете към основна версия

2 321 2

Байерн има сериозен интерес към Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • байерн-
  • манчестър юнайтед

Баварците вече привлякоха Садио Мане от Ливърпул

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Германският шампион Байерн има сериозен интерес към португалската звезда Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед, съобщи изненадващо испанският вестник "Ас", цитиран от БЛИЦ СПОРТ.

Баварците вече привлякоха Садио Мане от Ливърпул, но може да взривят трансферния пазар с Роналдо, който е решил да напусне "Олд Трафорд" това лято.

Петкратният носител на „Златната топка“ бил разочарован от пасивността на ръководството на "червените дяволи" на трасферния пазар. В същото време шампионът Манчестър Сити вече привлече Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд), а сребърният медалист Ливърпул подсили нападението си с Дарвин Нунес от Бенфика.

В същото време голмайсторът Роберт Левандовски отчаяно се опитва да напусне баварците и да продължи продължи кариерата си в Барселона.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Роналдо се връща в Италия

    Агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, е предложил своя клиент на Рома, пише италианският в. „Гадзета дело спорт“. 37-годиш ...
    26.06.2022
    8 775
    2
  • Трус във футбола: Роналдо отива в...

    Новият собственик на Челси Тод Боели е имал среща с Жорже Мендеш за евентуален сензационен трансфер на Кристиано Роналдо на "Стамфорд Бридж" ...
    26.06.2022
    12 706
    0