26 Юни, 2022 11:54 12 624 0

Трус във футбола: Роналдо отива в...

  • кристиано роналдо-
  • роналдо-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • жорже мендеш

Португалският нападател може да избере Челси

Трус във футбола: Роналдо отива в... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новият собственик на Челси Тод Боели е имал среща с Жорже Мендеш за евентуален сензационен трансфер на Кристиано Роналдо на "Стамфорд Бридж". Тази новина на "Ди Атлетик" разбуни духовете на Острова снощи. Според информацията разговорите са се провели през миналата седмица, когато все по-често започнаха да се появяват информации, че португалецът е крайно недоволен от това как се развива селекцията в клуба и започва да губи надежда, че “Червените дяволи” ще имат боесподобен отбор за следващия сезон. Именно поради тази причина се появиха слухове за това, че Роналдо може да премине в Байерн (Мюнхен) или Рома.

Новината за разговори със собственика на Челси обаче най-много е фрустрирала ръководството на Манчестър Юнайтед. Според "Мирър" веднага след излизането ѝ от клуба ясно за заявили пред лагера на Роналдо, че нямат намерение да го продадат на друг клуб и очакват той да изпълни договора си с Манчестър Юнайтед, от който остават още 12 месеца. Новият мениджър на отбора Ерик тен Хаг вече е планирал сезона и облика на тима си с присъствието на Кристиано в него, така че "Олд Трафорд" смята да се придържат към плана си.

Междувременно "Сън" разкрива, че от бившия клуб на CR7 Спортинг също са осъществили контакт с играча, за да разберат дали наистина има намерение да напусне Манчестър Юнайтед и да му предложат да се завърне в Лисабон, където през следващия сезон ще има по-голям шанс да се бори за трофеи, което Роналдо обича най-много, предаде Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА