Last news in Fakti

26 Юни, 2022 17:36 8 704 2

Роналдо се връща в Италия

  • кристиано роналдо-
  • роналдо-
  • италия-
  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • жорже мендеш

Португалецът повече не иска в Манчестър Юнайтед

Роналдо се връща в Италия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, е предложил своя клиент на Рома, пише италианският в. „Гадзета дело спорт“.

37-годишният нападател не е щастлив в Манчестър Юнайтед и се твърди, че усилено му се търси нов отбор. Един от вариантите е Рома на Жозе Моуриньо. Твърди се, че Челси и Байерн (Мюнхен) също имат интерес към Роналдо.

Португалската звезда вече игра в Италия – с екипа на Ювентус. Роналдо е запознат с италианското първенство, със страната, и е възможно да се завърне в Серия А. Освен това Мендеш е агент и на Моуриньо, и отношенията между двамата са прекрасни. Очаква се скоро да стане ясно какво ще е бъдещето на Роналдо, който повече не иска в Юнайтед заради посредственото представяне на тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    9 6 Отговор
    Да отива при Мърмориньо, отзад паркират автобуса, отпред ако Роналдо вкара някой гол, бият, иначе 0:0
  • 2 Диона

    1 1 Отговор
    Ами супер ! Повече медии раздухваха неоснователно клюката, че Роналдо и Моуриньо не са в добри отношения.Нищо подобно.Те работиха заедно в Реал Мадрид и Моу ,който е нетърпелив, все пак търпеше капризите на Роналдо в интерес на работата.А знаем, че Роналдо е много разглезен от богатия живот,който води и е индивидуален играч.Само 1 път се появиха леки пререкания между Роналдо и Моуриньо и треньора се обиди и напусна тренировката и Роналдо го молеше да се върне.Това е всичко, което се случи между тях.Сега проблема е,че Кристиано получава висока заплата, коята Рома не може да си го позволи и второ Рони иска да играе в клуб, класирал се за Шамп.Лига..,а Рома ще играе в Лига Европа.