Отидете към основна версия

3 681 11

Кубрат Пулев е доволен от зрелището, което направиха с Дерек Чисора

  • кубрат пулев-
  • дерек чисора-
  • бокс

Българинът не приема особено тежко загубата от британеца

Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев изрази минимално съжаление от факта, че загуби от Дерек Чисора в Лондон преди няколко седмици, като отдаде далеч по-голямо значение върху зрелището, което спретнаха двамата за публиката.

Всеки, който е гледал мача, може да си даде сметка. Звънят ми много съдии и казват „този мач да знаеш, че ти не го загуби“. Както винаги, обичам да се усъвършенствам. Не е важно на кого са вдигнали ръката, а че се получи едно зрелище за публиката. За мен мачът беше на кантар. Каквото и да присъдят – все е правилно. Мисля, че съм на правилния път. Доволен съм, получи се истинско зрелище. Просто трябваше да бъда много по-убедителен. Да играя с явно превъзходство, за да нямат шанс да наклонят везните в една или друга посока“, каза „Кобрата“ пред Nova.

Редица експерти обаче са на мнение, че така българинът официално изгуби шансове за трети мач за световната титла, тъй като за целта ще му се наложи да победи поне още 2-3 от топ боксьорите, а в света на бокса това се равнява на около 3 години време.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.

Свързани новини