Отидете към основна версия

3 776 6

Стойчо Стоилов контрира Иван Бандаловски с негова снимка в компанията на Георги Семерджиев

  • стойчо стоилов-
  • иван бандаловски-
  • георги семерджиев

Войната между двамата се разгоря в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Словесната престрелка между главния мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов, и бившия капитан на клуба - Иван Бандаловски, се разгоря още повече днес, след като бизнесменът публикува снимка на „Бандата“, на която е в компанията на Георги Семерджиев, научихме от Sportal.

Причината за конфликта между двамата е, че Стоилов се похвали с приходи в размер на €20 млн. за 4 години от футболистите, които е докарал в ЦСКА и в последствие клубът е продал на печалба. Бандаловски в последствие се заяде с него, като заяви, че това не е повод за гордост, защото други балкански тимове изкарват подобни пари от продажбата на 1-2 футболисти всяка година без това да се отразява негативно на резултатите им на терена.

Междувременно името на Семерджиев бе сериозно опетнено, след като попадна в епицентъра на разследване от полицията в София, защото е основен заподозрян за убийството на две млади жени при катастрофа в столицата с превишена скорост и под влиянието на опиати. Той е юноша на Левски, но без да успее да се реализира на терена, като вместо това е смятан за един от големите наркопласьори в „Студентски град“, който се ползва с „полицейски чадър“ от години насам, за да извършва редица престъпления. Предстои всичко това да бъде доказано и в съда.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини