Отидете към основна версия

33 796 155

Кошмарен Николай Михайлов разочарова препълнените трибуни на стадион „Георги Аспарухов“

  • левски-
  • хамрун спартанс-
  • лига на конференциите-
  • николай михайлов

Капитанът на Левски сякаш бе единственият, който не знаеше за какво е на терена

Снимка: БГНЕС

Николай Михайлов се превърна в големия грешник при загубата на Левски от Хамрун Спартанс в квалификациите за Лигата на конференциите след 1:2 на стадион „Георги Аспарухов в редовното време и загуба при дузпите с 1:4.

Вратарят и капитан на „сините“ допусна два нелепи гола във вратата си, като при първия парира слаб удар на съперника, а след това позволи да бъде изпреварен до кълбото от Матю Гийомиер в 78'.

Цунами обаче смяташе, че е донесъл нова незабравима нощ на феновете на своя тим, като изравни след корнер в 91', но веднага след подновяването на играта Михайлов излезе неразчетено, за да спре Додо, оголи вратата си, а Райън Камензули стреля безпроблемно в мрежата на бившия национал.

При продълженията видяхме повече смени и нарушения, отколкото стойностен футбол, за да стигнем логично до дузпите. Там обаче кошмарът стана пълен, защото Марин Петков бе единственият, който се разписа за българския тим, а след него пропуснаха Цунами и Филип Кръстев.

Ники Михайлов все пак спаси удара на Матео Феделе, но изпълнението бе преповторено, защото бе с цяла крачка пред гол линията. При пребиването на дузпата стори същото без да си взима никаква поука, а съперникът прати топката високо в гредата, но все пак от правилната страна и мачът приключи.

Така еуфорията около „синята приказка“ приключи безславно по най-болезнения начин за един от най-големите български отбори.

Хамрун сега ще се надява на още едно чудо във финалния бараж, където ще се опита да стигне до групите на Лигата на конференциите.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 100 гласа.

Свързани новини