Отидете към основна версия

2 144 0

Национал на България: Извинявам се на всички българи, не издържах и извърших глупост

  • мирослав маринов-
  • национален отбор-
  • футбол

Вчера футболистът на Ботев (Враца) влезе като резерва на мача във Варна и взе дейно участие за гола на селекцията на Ангел Стойков, но след това беше изгонен от съдията за реплика

Националът на България до 19 години Мирослав Маринов се извини официално за получения червен картон в европейската квалификация срещу Турция. Вчера футболистът на Ботев (Враца) влезе като резерва на мача във Варна и взе дейно участие за гола на селекцията на Ангел Стойков. След това Маринов беше изгонен от съдията за реплика.

"Извинявам се на всички българи, които са гледали и са ми стискали палци в снощния мач срещу Турция. Влязох с огромно желание, изработих гола за нас, но напрежението от изравняването ми дойде в повече и си изпуснах нервите за напълно заслужения червен картон. Изиграх два добри и един много слаб мач с националния отбор, но съм наясно, че човек не може да оставя съотборниците си с човек по-малко по такъв глупав начин. Закачките с турските играчи бяха още от хотела и накрая просто не издържах.

Тъй като това беше последният ми мач с U19, искам да благодаря на всички момчета, с които играхме - 2004 и 2005 набор. Сред тях има страхотни таланти, които ще стигнат далеч. Надявам се с много от тях да се видим и в по-горния набор U21! Благодаря и на лекарския екип и администрацията за коректното отношение.

Благодаря и на всички фенове, които цяла нощ, докато пътувах обратно, ми пращаха съобщения за подкрепа! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!", написа Маринов във „Фейсбук“.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини