Отидете към основна версия

2 041 0

Мбапе настоява да бъде продаден от ПСЖ - един-единствен клуб е опция за него

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • ливърпул

Френският нападател изглежда е влязъл в конфликт с голяма част от съотборниците си

Снимка: БГНЕС

Сагата около бъдещето на Килиан Мбапе изглежда няма край, въпреки факта, че ПСЖ го превърна в най-скъпоплатения атлет в историята. Marca твърди в днешното си издание, че той вече сам настоява за трансфер още през януари, но от клуба са му заявили категорично, че няма да го дадат на Реал Мадрид, каквито бяха шансовете му през лятото.

23-годишната суперзвезда по всичко личи е в конфликт с почти всичките си съотборници в момента, но най-вече с Неймар и Лионел Меси. Видимо е, че има някакво премълчано напрежение помежду им на терена, защото се натрупаха вече по няколко мача, в които бразилецът и аржентинецът приоритетно комбинират помежду си, изолирайки почти напълно своя партньор в атаката.

„Парижани“ междувременно изпитват трудности с потушаването на пожара и дори има издания, които твърдят, че се формират разделителни лагери в съблекалнята. Това без никакво съмнение ще се отрази на представянето на отбора, когато дойде време за решителните двубои, но на този етап резултатите са по-скоро положителни.

Най-интересното около последната информация с френския национал е, че ръководството на ПСЖ е дало съгласието си той да напусне единствено при условие, че Ливърпул направи приемлива оферта за него. Дори се твърди, че става дума за сума от порядъка на €175 млн., което странно или не звучи разумно с оглед трансферната лудост, на която се нагледахме в изминалото десетилетие.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.

Свързани новини