Отидете към основна версия

5 021 19

Десподов капитан на България на новата "Армия": Май ще станем за смях

  • българия-
  • цска-
  • лудогорец-
  • кирил десподов

Футболна България изглежда в пълен разрив

Снимка: БГНЕС

Много дискусии се пораждат относно българския футбол напоследък. Чисто на национално ниво - фактите са, че България отстъпва много от историческите си позиции във футбола.

Любопитно е, че капитан на "лъвовете" е Кирил Десподов. Личното ми мнение е, че той е категорично най-силният български футболист в момента и слаб избор за капитан на "трикольорите".

Най-вече поради действия и реплики на Десподов, които може да са обидили много "червена" България, а и "сините" в малко по-далечно минало.

От ЦСКА анонсираха, че в близко бъдеще ще имат нов стадион и искат да са домакини на мачове на националите ни.

Повече от логично изглежда "лъвовете" да играят срещи на новата "Армия", ако всичко с модернизацията на стадиона се случи по план.

В предишния кръг на шампионата Десподов попи с пълни шепи от "любовта" на "червените" фенове. Той е лидер на Лудогорец, бивша звезда на "армейския" тим и считан от мнозина фенове на ЦСКА за футболен предател.

На този етап, ако Десподов е капитан на България и предстои мач на "лъвовете" на стадиона на ЦСКА, може да се очаква да станем за смях на футболния свят.

Поради мощно освиркване, дори замеряне с предмети на Десподов от родната публика. Възможен е и резултат - служебно 0:3. И понеже футболът все пак би трябвало да е... заради феновете.

И ако не е правилно играч да бъде замерян с предмети, то не виждам как може публиката да бъде спряна да скандира за или против футболист.

Един въпрос в бъдеще време: Как точно Кирил Десподов ще е капитан на "лъвовете" на "Армията" и да очакваме мероприятието да мине "по мед и масло"?

Това питане е много актуално, ако ситуацията във футбола ни остане непроменена.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 23 гласа.

Свързани новини

  • Нов удар по ЦСКА!

    Капитанът на ЦСКА Юрген Матей ще пропусне следващите два мача на своя тим в шампионата. Причината е, че той получи деветия си жълт картон от началото ...
    05.05.2023
    2 713
    3