Last news in Fakti

5 Май, 2023 11:40 2 679 3

Нов удар по ЦСКА!

  • цска-
  • юрген матей-
  • хебър-
  • густаво бусато

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който си изкара пети жълт картон по изключително любопитен начин - за бавене на времето при резултат 4:0

Нов удар по ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей ще пропусне следващите два мача на своя тим в шампионата. Причината е, че той получи деветия си жълт картон от началото на сезона срещу Хебър. В понеделник от 20:15 часа “червените” посрещат Ботев (Враца).

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който си изкара пети жълт картон по изключително любопитен начин - за бавене на времето при резултат 4:0.

Застрашени от санкции при “червените” продължават да са четирима играчи - Тибо Вион, който е с 8 официални предупреждения и също виси на косъм за наказание от два мача, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Станислав Шопов с по 4 жълти картона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 “Нову удар”

    4 5 Отговор
    Микренският за кви миcиpки си дава парите ахахахах
  • 2 ЦСКА—София или ЦСКА 1948

    5 5 Отговор
    ЦСКА беше погребано от ГГ на 9.9.2016!
  • 3 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    Врачани са пълен смях срещу цецини....На табелата ма излизане от Враца резултата е вече 1 на 0 за панчаревци от Ловеч. А на табелата за влизане в София вече е два на нула за Ловчанлийчетата.... Врачани изобщо е безмислено да пътуват за София, мача е ясен от десетки години.... ако има залози слагам поне 1000 лева за цеца....печалбата е 100 %... С Хебър сложих 2000 лева..... и тук ще сложа ,а сега 1000 амаааа ако имам още парици ще слагам всичко....печалбата е 100%